14 Words Global Network

88 εντολές

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 

Μέχρι η Λευκή φυλή να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μόνο μια πηγή, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε τις αιώνιες αλήθειες, δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη ή σταθερότητα σ’ αυτή τη γη.

Στους αμετάβλητους Νόμους της Φύσης βρίσκονται τα κλειδιά της Ζωής, της Τάξης και της Κατανόησης. Οι θεωρίες των ανθρώπων ακόμα και των πιο «φωτισμένων» από αυτούς, είναι απλά λόγια και καταλήγουν ως αντικείμενα μελέτης για μετάφραση, επεξήγηση, νοηματικών αφαιρέσεων και προσθέσεων και στο τέλος διαστρεβλώσεων από τους παραπλανημένουςθνητούς. Συνεπώς, κάθε θεωρία ή τάση, αρχαία ή σύγχρονη, πρέπει να ελεγχθεί πρώτα σύμφωνα με τη συμβατότητα της προς τον Νόμο της Φύσης. Η λευκή φυλή, πρέπει να καταλάβει ότι όπως και κάθε άλλο πλάσμα σε αυτή τη γη, υπόκειται στον Σιδηρούν Φυσικό Νόμο, όπως επίσης πέρα από αυτή τη γη οτιδήποτε στο σύμπαν, διαφορετικά δεν θα εξασφαλίσει ειρήνη, γαλήνη και ασφάλεια για την ύπαρξη της.


‘Όλος ο πλανήτης φλέγεται διότι φυλές και υποφυλές, έθνη και πολιτισμοί εξαναγκάζονται να παραβιάσουν τα ίδια τους έμφυτα ένστικτα αυτοσυντήρησης. Πολλοί άνθρωποι αν και τίμιοι και καλοπροαίρετοι αλλά με ελάχιστη κατανόηση απλώς πολεμούνε εναντίον των συμπτωμάτων τα οποία είναι αποτελέσματα αυτής της παραβίασης. Μερικοί έχουν τελείως στενή αντίληψη κρίνοντας τις καταστάσεις μόνο από το άμεσο περιορισμένο περιβάλλον τους, τις πρόσκαιρεςσυνθήκες και το επεβεβλημένο δόγμα(πολιτικό ή θρησκευτικό) χωρίς να αντιλαμβάνονται σφαιρικά την υπάρχουσα κατάσταση. Φυσικά αυτό ήταν και το ζητούμενο της παντοδύναμης και ανελέητης Νέας Τάξης, η οποία έχει πάρει τις τύχες του κόσμου στα χέρια της για αιώνες τώρα ελέγχοντας τα βασικά ένστικτα των πληθυσμών και αποφεύγοντας οποιαδήποτε αντίδραση κατάλληλα καμουφλαρισμένη πίσω από πολιτεύματα και ιερατεία.

Αυτό που επιβάλλεται είναι η σωστή γνώση και επίγνωση των θεμελιωδών Νόμων (Σύνταγμα και Δίκαιο)που αφορούν τις ανθρώπινες υποθέσεις αν θέλουμε να προστατεύσουμε και να σώσουμε τον πολιτισμό μας από τους επικίνδυνους «αρχηγούς»του.

Αυτές οι λίγες σελίδες δεν στοχεύουν στην παροχή ολοκληρωμένου και λεπτομερούς συστήματος διακυβέρνησης, αλλά ως«διδαχές» οι οποίες, όταν κατανοηθούν θα ωφελήσουν και θα διασώσουν τον άνθρωπο και ως άτομο και ως έθνος.


88 ΔΙΔΑΧΕΣ 

1.Οποιαδήποτε θρησκεία ή διδασκαλία αρνείται τους Φυσικούς Νόμους είναι εσφαλμένη.

2.΄Οποια κι αν είναι η αντίληψη για το Θεό, τους Θεούς,ή την κινητήρια Δύναμη του Σύμπαντος, δεν επιτρέπεται να αρνηθεί ή να παραλείψει ότι οι Φυσικοί Νόμοι είναι η«δουλειά» και η«πρόθεση» αυτής της δύναμης.

3.Θεός και θρησκεία είναι κάτι το τελείως ξεχωριστό και διαφορετικό και συχνά αντιμαχόμενες έννοιες.

4.Η πιο ειλικρινής μορφή προσευχής είναι η επικοινωνία με τη Φύση. Δεν είναι λεκτική, είναι αισθαντική. Βρες ένα ήσυχο, μοναχικό σημείο(αν είναι δυνατόν βουνοκορφή), μια νύχτα γεμάτη αστέρια και διαλογίσου την μεγαλειότητα και την τάξη του άπειρου, την απεραντοσύνη του μακρόκοσμου. Μετά συγκεντρώσου στην περιπλοκότητα της αναλογικής ισότητας και αντιστοιχίας με τον μικρόκοσμο και κατανόησε ότι ενώ από τη μια είσαι τόσο μηδαμινός σε σχέση με την αντίληψη του μεγέθους των πραγμάτων, από την άλλη είναι τόσο πολύτιμος και σημαντικός σε σχέση με την συνειδητοποίηση ότι είσαι ένας κρίκος σε μια αλυσίδα ροής. Τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως η τιμή σου, η περηφάνεια σου και ο εαυτός σου μπορούν να συνυπάρξουν με αλληλοσεβασμό. Ετσι θα νοιώσεις απόλυτη αρμονία με το φυσικό κόσμο και με την αρμονία αυτή θα γεννηθεί η απόφαση, η δύναμη, η ειρήνη και η σιγουριά.

5.Τα επίγεια σκοτεινά συστήματα, έχουν συμφέρον να προστατεύουν και να προωθούν θρησκείες που σε διδάσκουν για την μετά-θάνατον ζωή. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τις όποιες αντιδράσεις ή άμυνες θα έπρεπε να έχουν στην στάση ζωής τους και αφήνονται στρέφοντας το ένα μετά το άλλο μάγουλο, βαδίζοντας σαν«αμνοί» στα νύχια των αρπακτικών του συστήματος.

6.Η ιστορία, κοσμική και θρησκευτική, είναι ένας φαύλος κύκλος από αλληλοεξυπηρετούμενες απάτες και διακηρύξεις, από αυτούς που λυμαίνονται και οικειοποιούνται τα ωφέλη και τα κέρδη (δόξα και χρήμα).

7.Η «θρησκευτική πίστη» ή θρησκεία, είναι η πιο προνομιούχος μορφή συμβολισμού ανθρώπων-πολιτισμού. Μια πολυφυλετική θρησκεία καταστρέφει το νόημα της μοναδικότητας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αξίες που είναι απαραίτητα στην διατήρηση και επιβίωση ενός έθνους.

8. ‘Ότι οι άνθρωποι αποκαλούν «υπερφυσικό» στην πραγματικότητα είναι το «φυσικό» που απλώς δεν έχει αποκαλυφθεί και κατανοηθεί ακόμα.

9. Η αύξηση και επικράτηση νόμων που περιορίζουν την ελευθερία είναι σημάδι ανάλογο με την πνευματική ασθένεια ενός έθνους.

10. Αν ένα έθνος είναι άμοιρο της πνευματικής του υγείας και του ηθικού του χαρακτήρα, τότε κράτος, κυβέρνηση και λαός χωρίς αρχές θα ξεπέσει σε ανικανότητα. Συνεπώς η ελευθερία ευδοκιμεί και ακμάζει όταν υπάρχουν ισχυρές ηθικές αρχές και η τυραννία ευδοκιμεί και ισχυροποιείται σε ηθική παρακμή.

11. Η αλήθεια απαιτεί ελάχιστη επεξήγηση, άρα μακριά από περίπλοκες, δυσνόητες, απεραντολογικές διδασκαλίες. Οι αληθινές και μέγιστες αλήθειες εκφράζονται λακωνικά.

12. Η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα.

13. Αβάσιμες δοξασίες είναι παγίδες.

14. Σε συμφωνία με τους Φυσικούς Νόμους, τίποτα δεν είναι πιο ορθό από τη διατήρηση της ίδιας μας της φυλής.

15. Η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη υπάρχει μέσα στην πεποίηθηση του σωστού και του δικαίου.

16. Η οξυδέρκεια είναι σημάδι υγιή λαού. Σε ένα εξασθενημένο ετοιμοθάνατο έθνος, πολιτισμό ή φυλή, η ουσία έχει παραγκωνιστεί για χάρη της επιφάνειας.

17. Η οξυδέρκεια περιλαμβάνει την ικανότητα να αναγνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ«τυφλής πίστης» και προφανής πραγματικότητας.

18. Ισως, στους Νόμους της Φύσης δεν υπάρχουν ειδικά προνόμοια, το ελάφι μπορεί να χάσει το δικαίωμα του για ζωή όταν κυνηγηθεί από ένα πεινασμένο λιοντάρι. Όμως, μπορεί να ξεφύγει αν έχει ήδη εξασκήσει το καλύτερο δυνατό τα φυσικά του ένστικτα εγρήγορσης και ταχύτητας. Ετσι και ο άνθρωπος, δεν πρέπει να επαναπαύεται ότι έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την ευτυχία, αυτά διασφαλίζονται χάρη στον αγώνα, του ιδίου, του λαού του και του έθνους του και στην συνεχή επαγρύπνιση του.

19. Αυτοί οι οποίοι δεν είναι πεπεισμένοι για την μοναδικότητα, την αξία και την χρησιμότητα τους, θα αφανιστούν.

20. Η λευκή φυλή έχει υποφέρει αμέτρητες εισβολές και βαρβαρότητες από την Αφρική και την Ασία για χιλιάδες χρόνια, η ιστορία της Ευρώπης είναι γεμάτη ματωμένες σελίδες. Από Πέρσες, Ούνους, Μονγκόλους, Μαυριτανούς, Οθωμανούς, κλπ. που βιάζαν, σκοτώναν, λεηλατούσαν και καταστρέφαν τα πάντα στο πέρασμα τους. Ετσι η θεωρία ότι οι λευκοί είναι αυτοί που κατακτούσαν και καταστρέφαν αποδεικνύεται ως το μεγαλύτερο ψέμμα και το βεβαιώνει η ιστορία, και φυσικά έτσι επιβεβαιώνεται ο φυσικός νόμος που απαγορεύει τη διαφυλετική συμπάθεια. Παραμένει όμως γεγονός ότι όλοι οι αλλόφυλοι ευεργετήθηκαν στο έπακρο από την δημιουργική ευφυία του Λευκού ΄Αριου ανθρώπου.

21. Αυτοί που επιτρέπουν αλλόφυλους να ζήσουν ανάμεσα τους, σε λίγο θα αφανιστούν, εξαιτίας της αναπόφευκτης ενοποίησης και της φυλετικής διασταύρωσης που θα καταστρέψει τα γενετικά χαρακτηριστικά και την ύπαρξη της ομογένειας της φυλής. Η δια της βίας ενοποίηση είναι εσκεμμένη και κακόβουλη, ειδικά σχεδιασμένη για την καταστροφή της Λευκής φυλής, που ήδη σε αυτόν τον πλανήτη αποτελεί μια μικρή μειονότητα.

22. Σε τελική ανάλυση, μια φυλή ή ένα είδος δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ανώτερο μόνο από τα επιτεύγματα του αλλά και από την ικανότητα επιβίωσης του.

23. Τα πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά συστήματα μπορεί να καταστραφούν και να ξαναδημιουργηθούν από τους ανθρώπους, αλλά η εξαφάνιση μιας φυλής ή ενός είδους είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

24. Καμιά ανθρώπινη φυλή, δεν μπορεί αόριστα να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς καθορισμένα εδαφικά όρια μέσα στα οποία θα προστατευθεί και θα πολλαπλασιαστεί.

25. Λαός χωρίς αποκλειστικά δικές του παραδόσεις, ήθη και έθιμα θα αλλοιωθεί και θα αφανιστεί.

26. Η φύση η ίδια έχει τοποθετήσει μια βασική αντιπαλότητα ανάμεσα στις φυλές και τα είδη για να διατηρήσει την μοναδικότητα και την ύπαρξη τους. Αν παραβιασθούντα εδαφικά όρια αυτή η επιτακτική ανάγκη αντιπαλότητας θα οδηγήσει στον αγώνα για την προάσπιση των ορίων της φυλής, αλλιώς ή θα χαθεί ή θα μπασταρδοποιηθεί.

27. Δεν είναι εποικοδομητικό να μισείς άλλες φυλές ή έστω και αυτούς των μεικτών φυλών, αλλά ο διαχωρισμός είναι καθοριστικός για την επιβίωση μιας φυλής ή ενός έθνους. Όμως είναι αναγκαίο να μισείς και να καταδικάζεις καθαρά και ξάστερα αυτούς που προδίδουν το ίδιο τους το έθνος ή που βάζουν σε κίνδυνο την φυλετική και εδαφική του ακεραιότητα.


28. Η θεωρία πολυφυλετικών-πολυπολιτισμικών κοινωνιών παραβιάζει ασύστολα τον Φυσικό Νόμο διατήρησης των ειδών.

29. Η θεωρία της «ισότητας» είναι ένα αποκηρυγμένο ψέμα σε κάθε διάσταση και σε κάθε απόδειξη της φύσης. Η διά της βίας σχεδόν επικράτηση θεωριών για κοινό πρόγονο είναι προσβλητική και σκοπό έχει να υποβιβάσει και να καταστρέψει κάθε ανώτερη φυλή, πολιτισμό, έθνος. Για να τρέξει το άλογο που σέρνει ένα κάρο γρηγορότερα από ένα άλογο κούρσας πρέπει να κουτσάνεις το άλογο κούρσας πρώτα, αλλά και αντίστροφα για να τραβήξει ένα άλογο κούρσας ένα κάρο πρέπει να κουτσάνεις το άλογο του κάρου. Σε κάθε περίπτωση η θεωρία της ισότητας, της κοινής καταγωγής και η επιδίωξη αυτής είναι η καταστροφή της υπεροχής και της τελειότητας.

30. Τα ένστικτα για φυλετική διατήρηση και υπεροχή είναι εντεταλμένα από τη Φύση.

31. Τα ένστικτα είναι ο τελειότερος μηχανισμός επιβίωσης για κάθε φυλή και είδος. Η ανθρώπινη αδυναμία για εκλογίκευση και γενίκευση καταστάσεων απλώςγια αυτοϊκανοποίηση δεν επιτρέπεται να συμπεριληφθεί σε αυτού του είδους τα ένστικτα.

32. Η επιμειξία μεταξύ φυλών ήταν και είναι η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωση και τη συνοχή της λευκής φυλής.

33. Η διαφυλετική συμπάθεια είναι ενάντια στους Νόμους της Φύσης και είναι αυτοκαταστροφική. Αν ένας λύκος επιχειρούσε να σώσει ένα αρνί από ένα λιοντάρι σίγουρα θα σκοτώνονταν. Σήμερα ο λευκός άνθρωπος έχει γονατίσει από τη βαριά φορολογία τόσο, που σχεδόν του είναι αδύνατο να συντηρήσει δικά του παιδιά. Αυτή η υπεραυξημένη φορολόγηση πηγαίνει στην συντήρηση όλων των μη λευκών-προσφύγων-μεταναστών που υπερπολλαπλασιάζονται και πολλοί από αυτούς αρχίζουν και απαιτούν λευκές γυναίκες για συντρόφους. Τελικά όπως ολοκάθαρα φαίνεται ο άνθρωπος είναι το υποκείμενο όλων των φυσικών νόμων. Δεν ισχύουν επιβεβλημένοι ηθικοί κανόνες στη φύση η οποία δεν αναγνωρίζει θεωρίες του καλού ή του κακού, ή επιμειξίες ειδών. Αν π.χ. ένα λιοντάρι καταβροχθίσει ένα πρόβατο, αυτό είναι καλό για το λιοντάρι και κακό για το πρόβατο, αν το πρόβατο ξεφύγει τότε αυτό είναι καλό για το πρόβατο αλλά κακό για το λιοντάρι που θα λιμοκτονήσει. Και τα δύο περιστατικά μπορούν να χαρακτηριστούν και ως καλά και ως κακά αναλόγως την σκοπιά και το συμφέρον αλλά σε αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει αντιλογία είναι η εγκυρότητα των φυσικών νόμων.

34. Το γενετήσιο ένστικτο είναι ο τελειότερος μηχανισμός της φύσης για τη διατήρηση των ειδών. Αρχίζει σε νεαρή ηλικία και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι αρκετά ώριμη. Δεν πρέπει να καταπιεστεί, ούτε να αποθαρρυνθεί ο σκοπός της αναπαραγωγής, για χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες τεκνοποιούσαν σε νεαρή ηλικία. Τώρα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημερινής ζωής αναγκάζονται να αρνηθούν το πιο αγαπημένο τους ένστικτο, αυτό της μητρότητας. Με υπευθυνότητα ας κατανοήσουμε ότι το μέλλον ενός έθνους πηγάζει από τη θηλυκότητα των γυναικών που αναγκασμένες να επιβιώνουν στον ανταγωνιστικό εργασιακό στοίβο πρέπει να τη θυσιάσουν.

35. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα έγκλημα ενάντια στη φύση. Σε κάθε εκδήλωση της, η ίδια η φύση δηλώνει ότι ο σκοπός της ένωσης είναι η αναπαραγωγή και μέσω αυτής η διατήρηση του είδους. Η ανδρική σεξουαλικότητα πρέπει από την νεαρή ηλικία να προσανατολίζεται προς την κατάκτηση του θηλυκού, όπως και στην διατήρηση της περιοχής του και της δύναμης του που είναι αναγκαία για την υπεράσπιση της φυλής του.

36. Η πορνογραφία υποβαθμίζει την φύση όλων αυτών που ασχολούνται με αυτήν. Μια όμορφη γυμνή γυναίκα είναι τέχνη αλλά τα γεννητικά της όργανα εκτεθειμένα στο μάτι της κάμερας είναι πορνογραφία.

37. Η φυλή της οποίας τα αρσενικά δεν είναι άξια να πολεμήσουν μέχρι θανάτου για να ενωθούν με τις γυναίκες τους θα αφανιστούν. Κάθε λευκός άνδρας με υγιή ένστικτα θα πρέπει να νοιώθει μειωμένος όταν βλέπει μια γυναίκα της φυλής του με έναν αλλόφυλο. Αυτοί που ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε(σιωνιστές και ομοφυλόφυλοι) με την πλύση εγκεφάλου που ασκούν, διαστρεβλώσαν και διαβάλλαν την αγάπη για τη φυλή σου ως ρατσισμό και την αγάπη για το έθνος σου ως εθνικισμό. Τι πιο τίμιο και αγνό από το να προστατεύεις την οικογένεια σου, τη φυλή σου και την πατρίδα σου, ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ, οι πιο ιερές έννοιες σε αυτή τη ζωή.‘Οποιος πάει κόντρα σε αυτές, πάει κόντρα στην ίδια του τη φύση.

38. Σε ένα ασθενές, ετοιμοθάνατο έθνος, η πολιτική αντιγνωμία και οι παραδοσιακές αξίες θα χαρακτηριστούν επικίνδυνες και θα διωχθούν σαν ειδεχθές έγκλημα, από ανακριτές-κριτές ντυμένους με το κουστούμι του «φιλόπατρη»πατριδοκάπηλου.

39. Αυτός που έχει άγνοια του παρελθόντος του, εύκολα του ατιμάζουν το παρόν και του καταστρέφουν το μέλλον.

40. ‘Ενας λαός πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να τιμάει αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους ή την ελεύθερία τους για την προάσπιση του.

41. Ο λαός, δηλαδή το σύνολο των μελών μιας φυλής αποτελούν το έθνος.Η φυλετική πίστη πρέπει να προασπίζει τα όρια ενός έθνους. Αν αυτό κατανοηθεί από όλους, οι επεκτατικοί πόλεμοι θα πρέπει να σταματήσουν και φυσικά να μην γίνονται για το κέρδος κάποιων ολίγων.

42. Οι ηγέτες ενός λαού δεν πρέπει να είναι τύραννοι αλλά υπηρέτες των νόμων και φρουροί του έθνους. Δεν πρέπει ποτέ να υπηρετούν το δικό τους σύμφερον. Η επιλογή αυτών πρέπει να γίνεται με γνώμονα την ιδεολογία τους και την πίστη τους σε αυτήν και όχι με το ζήλο τους για χρήμα και δόξα.

43. Διαλέξτε και κρίνετε τους ηγέτες σας , αυτοί που επιζητούν τον περιορισμό της δύναμης μιας κυβέρνησης είναι καλοπροαίρετοι και ευσυνείδητοι. Αυτοί που επιζητούν την πλήρη παντοδυναμία μιας κυβέρνησης είναι άκρως επικίνδυνοι και κατά βάση τύραννοι.

44. Καμμιά κυβέρνηση δεν δίνει οτιδήποτε σε κάποιους αν πρώτα δεν το πάρει από κάποιους άλλους. Η κυβέρνηση είναι ένας νόμιμος«άρπαγας» και είναι αναγκαίο κακό. Μια κυβέρνηση πρέπει να περιορίζεται και να ρίχνει το βάρος της στην φροντίδα της εθνικής άμυνας και στην εσωτερική διαχείριση ενός κράτους. Οτιδήποτε πέρα από αυτά αντιτίθεται στην ελευθερία.

45. Ο «Οργανικός Θεμελιώδης Νόμος» δηλαδή το Σύνταγμα ενός έθνους δεν πρέπει να μπορεί να τροποποιείται, παρά μόνο με πλήρη ομοφωνία από όλες τις πλευρές που υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι παρούσες χωρίς δικαίωμα αποχής ή αποχώρησης. Διαφορετικά ανοίγουν πόρτες και παράθυρα στην πιο επικίνδυνη μορφή διακυβέρνησης τη μαφιόζικη-δημοκρατία.

46. Σε μια δημοκρατία αυτοί που ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε (πλουτοκράτες με μαριονέτες δημοσιογράφους) και συνεπώς τα μυαλά των ψηφοφόρων έχουν τέτοια δύναμη που ποτέ κανείς, βασιλιάς ή δικτάτορας είχε ποτέ.

47. Ο πιο απλός τρόπος να περιγράψεις τη «δημοκρατία» είναι αυτός:Τρείς άνθρωποι αποτελούν μια κυβέρνηση και ο κάθε ένας κατέχει μια ψήφο, οι δύο λοιπόν, ψηφίζουν να κλέψουν την περιουσία του τρίτου.

48. Τα τελευταία στάδια μιας δημοκρατίας είναι γεμάτα ή από μακρινούς πολέμους ή από κρίσεις, λόγω των συχνών καταρρεύσεων των τραπεζικών συστημάτων από αυτούς που λυμαίνονται τους πόρους των και τις αναγκάζουν να αναζητήσουν καινούριους.

49. Σε μια δημοκρατία αυτό που είναι νόμιμο, είναι σπανίως ηθικό και αυτό που είναι ηθικό είναι παράνομο

50. Σε μια δημοκρατία πρέπει να υπάρχει πάντα ένας ισχυρό πρόσωπο τύπου δικτάτορα. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπεί τάξη στο χάος που προέρχεται από αυτήν και τους τρύπιους νόμους της. Πρέπει να διαλέγεις πολύ σοφά τον αρχηγό(αν υπάρχει) και θα πρέπει να είναι κάποιος που έχει αποδείξει τις ικανότητες του και το πρώτο και μοναδικό κίνητρο του προέρχεται από την αγάπη στην πατρίδα και το λαό. Η πρώτη του φροντίδα θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση της τάξης, της σύμφωνης πάντα με τους φυσικούς νόμους.Μην διαλέγεις ηγέτη από τα λόγια του αλλά από τα έργα του, από τις θυσίες του, τους αγώνες του και την επιμονή του σε αυτούς. Αυτό είναι το μόνο αξιόπιστο στοιχειό και όχι τα λόγια.

51. ‘Ένα ισχύον σύστημα θα κάνει τα πάντα, άσχετα με το πόσο διεφθαρμένο και καταστροφικό είναι για να διατηρηθεί στη θέση του.

52. Οι τυραννίες δεν μπορούν να διαλυθούν χωρίς θυσία και αγώνα.

53. Αυτοί που διαπράττουν προδοσία καμουφλάρουν την πράξη τους με διακηρύξεις πατριωτισμού.

54. Η προπαγάνδα είναι το πιο δυνατό μέσο κάθε συστήματος, είτε πολιτικό,είτε θρησκευτικό. Η ψευδής προπαγάνδα είναι όπλο στα χέρια των διεφθαρμένων συστημάτων που προσπαθούν να πείσουν για την αγαθότητα, την ωφέλεια και την ευγένεια τους, όπως επίσης και για την αναγκαιότητα ύπαρξης τους. Αλλά όσο πιο πατριδοκάπηλη προπαγάνδα χρησιμοποιούν τόσο πιο υποψιασμένος πρέπει να είναι κανείς για την φερεγγυότητα τους.

55. Η πολιτική εξουσία και η θρησκευτική εξουσία σε τελική ανάλυση είναι δημιουργημένες και καθιερωμένες με τη βία.

56. ΄Ένα ισχύον σύστημα πολιτικό ή θρησκευτικό που χρησιμοποιεί εκτεταμένες αναφορές στον δήθεν πατριωτισμό του και χρειάζεται απεροντολογίες και ασαφείς ρητορίες για να το αποδείξει απλώς καλύπτει μια τυρανία.

57. Η προπαγάνδα είναι δικαιολογημένη και απαραίτητο όπλο σε κάθε αγώνα,τα στοιχεία μιας επιτυχημένης προπαγάνδαςπρέπει να είναι η απλότητα, το συναίσθημα, η επανάληψη και η εκφραστική λιτότητα. Εξάλλου ο κάθε ένας πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψει και αυτό που θέλει να πιστέψει είναι αυτό που θεωρεί ωφέλιμο για αυτόν. Η επιτυχημένη προπαγάνδα πρέπει να στοχεύει και να προσελκύει και αυτούς που δεν έλκονται και να πείθει αυτούς που δεν πείθονται.

58. Η τυραννία σου λέει τι να σκεφτείς, η ελευθερία σε μαθαίνει πώς να σκεφτείς.

59. Φυλάξου από αυτούς που μεγαλώνουν την περιουσία τους χρησιμοποιώντας λέξεις. Συγκεκριμένα φυλάξου από δικηγόρους και ιερείς που αρνούνται το Νόμο της Φύσης

60. Ο πατριώτης που οδηγήθηκε για ανάκριση στα υπόγεια ή στο τσεκούρι του δήμιου, θα καταδικαστεί από τους πρώην φίλους του και συμμάχους γιατί με αυτό τον τρόπο θέλουν να ξεφύγουν από αυτήν την μοίρα. Γίνε παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

61. Η γλυκειά θεά της Ειρήνηςζεί προστατευμένη κάτω από δυνατό χέρι του θεού του Πολέμου.

62. Το Σύνταγμα ενός κράτους πρέπει να δηλώνει με αλάνθαστη και αδιάβλητη ακρίβεια την ταυτότητα του ομογενούς λαού ενός έθνους, για του οποίου την ευημερία και προστασία δημιουργήθηκε και να φροντίζει για την διατήρηση αυτών των συνθηκών για αυτόν και μόνο τον συγκεκριμένο λαό.

63. Το κράτος, το έθνος, ο λαός ή η φυλή που επιτρέπει άλλους να επηρεάσουν ή να ελέγξουν οτιδήποτε από τα παρακάτω θα αφανιστούν, δηλαδή: -Τα μέσα πληροφόρησης
- Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα
- Τα θρησκευτικά ιδρύματα
- Τα πολιτικά γραφεία
- Τα νομισματοκοπεία
- Τα δικαστικά ιδρύματα
- Τα πολιτισμικά ιδρύματα
- Την οικονομική ζωή

64. Οι νόμοι πρέπει να απαιτούν μικρή επεξήγηση και το νόημα τους να διατυπώνεται με απλότητα και ακρίβεια.

65. Τα συναισθήματα των ανθρώπων ευαισθητοποιούνται ευκολότερα από τον προφορικό λόγο παρά από τον γραπτό. Γι’ αυτό ένας τύραννος θα αντιδράσει πολύ πιο βίαια και αποτελεσματικά σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας παρά σε έντυπο υλικό(βιβλία ή προκηρύξεις).

66. Ένα Σύνταγμα ή ένας νόμος είναι τόσο συναφής και ισχυρός όσο και η δύναμη της θέλησηςεπιβολής του.

67. ‘Ενας ανυποψίαστος άοπλος λαός ή με ανίσχυρο στρατό σύντομα θα υποδουλωθεί.

68. Μερικοί λένε ότι ή πένα είναι ισχυρότερη από το ξίφος,ίσως, αλλά η πένα χωρίς το ξίφος δεν μπορεί να επιβληθεί.

69. Οι τυραννίες συνήθως εδραιώνονται σιγα-σιγά, μεταμφιεσμένες πάντα πίσω από μεγαλόκαρδες, φερέλπιδες, πατριωτικές ρητορείες.

70. Η διαφορά μεταξύ ενός πατριώτη κι ενός τρομοκράτη καθορίζεται από τα Μ.Μ.Ε.

71. Η κριτική που θα ασκηθεί στους κυβερνώντες, πρέπει να είναι σύμφωνη με τις αρχές των Φυσικών Νόμων και την αιτιολογημένη ψυχική φόρτιση.

72. Ο υλισμός είναι κατά βάση καταστρεπτικός. Οι ηγέτες ενός έθνους πρέπει συνεχώς να επαγρυπνούν και να μάχονται το υλιστικό πνεύμα. Η απόκτηση πλούτου και περιουσίας όταν πρόκειται για τις ανάγκες και την ευημερία μιας οικογένειας είναι σωστή και δίκαιη όταν προέρχεται με νόμιμα μέσα. Αλλά ο πλουτισμός από εκμετάλλευση ή τοκογλυφία είναι καταστρεπτικός για όλο το έθνος.

73. Ο υλισμός οδηγεί τους ανθρώπους στην ανάγκη ψευδούς καταξίωσης,μέσω του πλουτισμού άσχετα από πού προέρχεται. Η πραγματική καταξίωση όμως έρχεται μόνο μέσα από το καθήκον στην οικογένεια, την φυλή και την πατρίδα.

74. Ο υλισμός αναμφίβολα οδηγεί στην επδεικτική, άχρηστη κατανάλωση η οποία οδηγεί στον βιασμό της φύσης και στην μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο υλισμός σε οδηγεί στην παρά-φύση ζωή και οι σωστοί ηγέτες πρέπει να είναι τελείως απρόσβλητοι από αυτόν.

75. Η χρησιμότητα και δουλειά του εμπόρου και του πωλητή πρέπει να περιορίζεταιστην ολοκλήρωση της συναλλαγής με τον αγοραστή και όχι στην προώθηση περιττών και επικίνδυνων προϊόντων.‘Ενας έμπορος που προωθεί έναν άχρηστο υπερκαταναλωτισμό δεν θα πρέπει να γίνεται ανεκτός.

76. Ημόνη σωστή χρήση των «νομισμάτων» είναι σαν μέσο συναλλαγής και όχι συλλογής. Η τοκογλυφία είναι παράνομη και σε κάθε μορφή της είναι ένα έγκλημα που πρέπει να τιμωρείται πολύ αυστηρά.

77. ‘Ένα έθνος με πλουτοκρατία κυρίως έμπορους και δικηγόρους σύντομα θα μετατραπεί σε τυραννία.

78. Ο πιο απλός τρόπος να περιγράψεις ένα τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα είναι αυτός: Οι τράπεζες απαιτούν και λυμαίνονται κρατικές ιδιοκτησίες, σαν εγγύηση για το δανεισμό τους στο κράτος. Με τους τόκους, τα ποσά που απαιτούν ξεπερνούνε κατά πολύ το αρχικό ποσό το οποίο έχουν δανείσει, έτσι σε λίγο θα τους ανήκει σαν υποθήκη όλο το ιδιοκτησιακό καθεστώς ενός κράτους και των πολιτών του.

79. Τοκογλυφία,πληθωρισμός, υπερβολική φορολογία, είναι κλοπή και εξαπάτηση και σκοπό έχει την καταστροφή του κοινωνικού και ηθικού ιστού ενός έθνους, εφόσον είναι πλέον αδύνατο να ευημερήσουν οι πολίτες με τίμια εργασία.

80. Πλούτος κερδισμένος χωρίς θυσίες και σκληρή εργασία είναι προιόν διαφθοράς ή κατάχρησης.

81. Τίποτα στη φύση δεν μένει στάσιμο, ακόμα και η ίδια η ζωτική δύναμη, μεγαλώνει, αυξάνει, ωριμάζει και πεθαίνει.

82. Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται ή κατακτιέται.

83. Απόφυγε έναν μίζερο, γκρινιάρη άνθρωπο γιατί το δηλητήριο του θα δηλητηριάσει και τη δικιά σου φύση.

84. Η αυτοκυριαρχία είναι δείγμα ανώτερου ανθρώπου.

85. Ένας θετικός, υπολογίσιμος άνδρας, είναι ένας καλός σύμμαχος στον αγώνα και στη δοκιμασία.

86. Ο ανόητος κρίνει τους άλλους από τα λόγια ενώ ο σοφός τους κρίνει από τις πράξεις και τα επιτεύγματα.

87. Στις σχέσεις μας ή στις συνεργασίες μας, όπως και για όλα πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους και για κάθε πράξη μας υπάρχει δράση και αντίδραση. Αυτό το οποίο σπείραμε αυτό θα θερίσουμε, αν όχι εμείς, τότε κάποιοι άλλοι για λογαριασμό μας.

88. Τέλος αυτά είναι τα σημάδια ενός κράτους-έθνους που ψυχορραγεί.Αν αναγνωρίζετε έστω κι ένα από αυτά τότε οι ηγέτες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τότε ξέρετε τι πρέπει να γίνει: -Αλλοίωση του βασικού πληθυσμού
- Υπέργογκη φορολόγηση
- Καταπάτηση των συνταγματικών νόμων
- Τρομοκρατία και περιορισμός των αντιδρούντων
- Ανηθικότητα,ναρκωτικά,αλκοολισμός, πορνογραφία κλπ. -Αναίτιες εκτρώσεις και υπογεννητικότητα
- Τοκογλυφία και πληθωρισμός
- Εισροή μεταναστών
- Υλισμός
- Πρόκληση ή συμμετοχή σε εξωτερικούς πολέμους
- Οι ηγέτες και το περιβάλλον τους πλουτίζουν συνεχώς
- Ομοφυλοφιλία
- Θρησκεία σε ασυμφωνία με τον Νόμο της Φύσης και τον σεβασμό προς αυτήν. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη της φυλής μας και για το μέλλον των παιδιών μας.


Ήρθε η ώρα που πρέπει να αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη της φυλής μας και για το μέλλον των παιδιών μας.


OmertacrewHellas