14 Words Global Network

пређе Рубикон

Пре скоро две хиљаде година Јулије Цезар је повео своју армију преко реке Рубикон у Италију како би повео рат против својих ривала који су били одани Помпеју (по римским законима било је забрањено римским генералима да се враћају у Рим са војском. То је сматрано као опасност по Републику и директно угрожавање власти сената. Зато је сваки генерал пре повратка морао да распусти своју војску до речице Рубикон. Цезар је такође том приликом рекао: "Alea jecta est" у преводу »коцка је бачена«. То је значило да повратка више нема и да ће бити осуђен на смрт ако не победи, дакле ситуација: све или ништа – ком. Белбог). Када је прешао реку више није било повратка. То је била битка до смрти, победник добија све! Тако је фраза »прелазак Рубикона« означавала опасну обавезу после чијег преузимања повратка више нема. Сада, када су ове речи забележене оловком, на овај историјски значајан датум 19. и 20. априла, још један Рубикон је прегажен. Моја пракса је већ одавно позната да не спомињем имена других тзв. "лидера" када дискутујем о издаји, и њиховом наводном супротстављању расном мешању и убиству беле аријевске расе. Контрапродуктивно је ући у сред расправе која се никада не може окончати. Чак шта више, ко може знати шта лежи у срцима других.

Али сада, када наша раса клизи преко амбиса у ништавило свог/нашег нестанка, неке линије се ипак морају повући, нека правила се ипак морају поставити, и сваки Аријевац мора да пређе свој сопствени Рубикон. Фенси позери и хобисти из CRAP-a (Christian Rightwing American Patriots) не радe или ништа, или настављају са својом губитничком геноцидном тактиком као и њихови претходници из пришлог века и раније. Они који причају и делују са елоквенцијом и хитношћу у њиховом фанатизму и очају, а при том су фокусирани на расни опстанак и 14 речи, увек су добродошли као пријатељи. Сви остали, у најбољем случају, представљају несвесне мехуриће протоплазме, али више смртне непријатеље. Кукавице и издајници оличени у спортистима, судијама, адвокатима, политичарима и свештеницима – нису ништа у поређењу са овим издајницима из CRAP-a и другим конзервативцима. Када ови обмањивачи буду и позвани на неки конкретни задатак, они нам одговоре да се "шуњају" ка јеврејима заобилазним путем нападајући њихове прве људе и пипке те велике хидре. Наравно, бабароге, као што су Масони, Трилатералисти, Билдербергери, Савет за спољне односе... итд. су њихова прецизна оруђа којима се Ционисти штите управо од директног напада на њих саме. Исто то представљају и политичке лутке у политичком луткарском позоришту: Бил Клинтон и Џорџ Буш. Не може се неко борити против непријатеља ако не може прво прецизно да га идентификује! Управо је зато и највећи број лидера из CRAP-a на платном списку владе, а један део активиста су и сами агенти који раде за владу. Они су плаћени да идентификују у својим редовима оне који су одлучни и спремни за праву акцију. То је чињеница која се тешко може порицати. То је иначе и метод којим се баве одувек они који су имали власт, зашто би то онда данас било другачије?

Пре него што кренем у кидање ових из CRAP-a, са бесом који сам потискивао већ деценијама, важно је да се упамти следеће: религија, политика и економија се могу уништити и поново изградити, али уништење расе је вечно! Раса Едисона, Бела, Шекспира, Марконија, Галилеја, Киплинга, Тесле, Роквела и Метјуза сада креће путем којим су некада давно газили диносауруси. То је све зато што ови из CRAP-a више воле празне речи из Устава, лажи политичара, и несвете "свете" књиге– више него реалност крви и меса своје сопствене врсте. Лепота Беле Аријевске жене ће нестати заувек са лица ове земље, све због егоистичких кукавица који знају да је сигурније да се боре против ветрењача, да дискутују о економији, или о било чему другом – осим да идентификују Ционистичког колоса који влада светом и који је осудио нашу расу на изумирање. Банујте их! Неке све клетве икада изговорене у свету на било ком језику падну на њих. Нека буду већ једном сахрањени и умотани у празне речи њиховог Устава и њихове заставе. Боб Метјуз није жртвовао свој живот нити ја овде сада трунем у затвору да би егоистичке кукавице могле и даље да се баве својим обманама. Били они витезови или агенти ZOG-a не заслужују никакву част. Вође? Какав је то вођа Марк Томас, свештеник из Пенсилваније који се окренуо против својих следбеника и сведочио против њих које је сам регрутовао? Шта рећи за Глена Милера, који је сведочио под заклетвом да је примио од »The Order-а« (Реда)стотине и стотине хиљада долара? Он је некада био бели патриота. Он је сведочио против својих регрута и самог Реда! Шта о Тому Мартинезу? Он је био вођа Националне Алијансе. Он је исто тврдио да је примио новац од Реда, а затим је и сведочио против нас издајући тако Боба Метјуза. Шта о Пастору Ден Гајману? Он је дао влади стотине хиљада долара тврдећи да их је примио од Реда, затим сведочио против нас, и остао један од лидера CRAP-a?!

Сада о о три највиша лидера C.S.A (Covenant, Sword and Arm of the Lord) »Завет, Мач и Рука Божија«? Њихова имена су Џејмс Елисон, Кери Нобел и Рандал Радар. Сва тројица су сведочила против својих регрута, и против Братства. Елисон је сведочио против свог регрута Ричарда Снела, који је касније због тога био погубљен од стране ZOG државе Арканзас. Шта рећи о пастору Милеру, лидеру и оснивачу града Елохим Сити? Пастор Милер је сведочио под заклетвом, а за то је примио новац од ФБИ-аја, и сада ужива заједно са Џејмсом Елисоном, приженивши се чак у његову фамилију. Он је још један од већих лидера CRAP-a. Шта речи и о осталим другим лидерима CRAP-a који су исто тако тврдили да су примали новац од Братства, али су одбили да му пруже било какву помоћ, чак ни поштанксе маркице им нису слали у затвор, нити литературу и друге публикације када су ови постали заробљеницима рата (POW - prisoner of war)против ZOG-a? То је или из страха или због тога што су и они агенти ZOG-a. Питате се с правом ко су они? Е па, Братство не прича, али памти, имамо доста времена за спровођење концепта правде.

Шта рећи о Бо Гритзу, самопрокламованом убици ЦИА-е? Зашто мете његових убистава нису били они који намерно и предано раде на уништењу наше расе. Није ли то можда зато што му је кумче Црнац, или зато што му је прва жена била Азијаткиња, као што су и његови синови, или зато што је члан Јеврејске Одбрамбене Лиге (Jewish Defense League)? Зар сте онда изненађени што је његова »Заветна Заједница« отворена за све расе? Зар сте изненађени онда што је био озвучен од стране ФБИ-аја на Руби Риџу како би наместио Виверима? Не постоји ни један тако утицајан лидер CRAP-a као што је то Бо Гратз, а који је расни издајица!Шта рећи онда и о другим лидерима исте организације који су покушали да промене садржај 14 речи? Има ту и других назови лидерa чија је главна преокупација била само да нападају друге тзв. лидере и вође! Они се само свађају, док по питању расног опстанка причају или раде врло мало, или нимало. Шта рећи и о »Милицији«? То може само да смрди када се тако брзо и преко ноћи организује. Само влада може тако нешто велико за тако мало времена да организује. Три вође Милиције су скоро сведочили пред Конгресом у добро оркестрираној ТВ емисији од стране ZOG-a која нам је само нанела штете. Двојица од те тројице су признали да су били на платном списку ФБИ-аја. Трећи лидер те Милиције је чак био, замислите, Црнац који је имао белу супругу?! И тако су та три "камарада" послала јасну поруку нашим људима: прва порука, није санкционисан брак са обојенима; друга порука, организација није расно ексклузивна, а бори се наводно за осптанак беле расе (који апсурд); и тако бели леминзи сада треба да приступе таквој једној Милицији?! То је чист геноцид над Аријевцима!

Од стране CRAP-a je је често сугерисано: "Немојте да дискутујете о Библији и Хришћанству." Па да, није пожељно дискутовати о оном првом »Ц« у називу њихове организације (Christianity). Али, потребно је знати нешто веома важно о тој религији коју зовемо Хришћанством. Прво, када је та религија спровођена преко Северне и Западне Европе – то је чињено мачем, убијањем, мучењем, митом и обманом. Међутим, и у оквиру хришћанства је опстао један део калуђера старе Аријевске мистерије, који су неговали праву истину, науку и филозофију. То им је био једини начин да сачувају знање од изумирања, јер је Црква почела одмах са убијањем и спаљивањем на ломачи свих научника и филозофа. Нису поштеђене ни библиотеке, оне су исто биле спаљене. То је довело до мрачног средњег века којим су владали сујеверје, незнање, болештине, ропство, инквизиција и мизерија. Они којису се спасили, а сакрили су се унутар самог хришћанства, временом су развили специјалне шифре којим би сачували право знање од пропасти. Стално живећи у страху да ће бити откривени и убијени. Такође, пошто је библија преписивана ручно, од многих и кроз многе године, она је пуна разних контрадикторности што сваком разумном човеку одмах упада у око. Црква је желела све младе и надарене особе за себе, они су тако постајали монасима заробљеним у паучину догми. Паметни су тако одумирали, зато је оно што нам данас најмање требају тамо неки монаси.Сам концепт »воли свога непријатеља« и »окрени други образ« је чист идиотизам. Тако је и са неким стварима у библији, пре ће бити да је оно шта представљају сатана и бог бити да је реч о Асури Мазди и Ахриману у правом Персијском оригиналу од 400 година пре нове ере. Такође, када се спомиње да примере треба тражити у божијим делима, а природа је његово дело, то значи да примере треба тражити у природи. То је управо и оно што је есенција Вотанизма и древних аријевских паганских религија. Први природни закон је одувек био очување сопствене врсте! Међутим, данас су људи превише лењи да би ово сами закључили. Они само траже неке ауторитете које ће следити (део о вотанизму ћу прескочити из прeвођења, сматрам да је оно што нам данас најмање треба још нека религија, па макар то био и Вотанизам, јер свака религија je ропство. Разум и наука - то је оно што нам треба, а не неке трице и кучине које ће утамничити наше умове. Ко се самном неслаже, тај изгледа још увек није превазишао јудео-хришћанство као религију робова).

Посматрајући израиљски сценарио, где су заповеди другачије од оних хришћанских, лепо се може видети шта су приоритети: покори, уништи и освој све на чега наиђеш. То је чист расни имеператив, јер раси, да би опстала, потребан је простор за њен опстанак. Нема ту неке велике филозофије, Јевреји су следећи »Стари Завет« покорили и освојили читав свет. Он њих учи освајању моћи, власти, пљачкању и узимању жена. То је све оно што је битно и што прати реалност овог света у коме живимо. Њима је императив кроз њихову религију да следе први закон природе, а то је очување своје сопствене врсте. Сви остали закони су секундарни (новац, моћ, секс) и они се морају подредити примарном. У односу на религију јевреја и »Стари Завет« јасно се да видети да је »Нови Завет« расно самоубиство! Прави прикривени циљ ове религије је био да покори Аријевску расу од стране дегенерисаних Римљана и Јевреја. Највећи отров те нове религије је био: "Моје краљевство није од овога света." Па него од којег треба да буде? Све је то планирани суицид, анти-природни, и анти-сексуални концепт који треба да нам пропагира како је прокреирање "грех". Док са друге стране, све древне аријевске религије су биле усмерене ка плодности, репродукцији и освајању животног простора. Оне су следиле први закон природе: опстанак сопствене врсте! Зато сваки Аријевац мора престати себе више да обмањује и да коначно учини тај први корак којим ће прећи сопствени Рубикон. Тада сви наши уједињени Аријевски гласови треба да се стопе у један јединствени борбени поклич 14 речи!