14 Words Global Network

Хајде Вин!

Пре скоро две године »14 Word Press« је објавио буклет под називом »Револуција Бројем« а отприлике у исто време је издао и саветодавну књижицу која се бавила темама инфилтрације и сигурности. У обе ове публикације су дате препоруке о заштити од малициозне и криминалне владе која је одлучна у спровођењу политике екстерминације наше расе. У том светлу скоријих дешавања, рангираних од технологије па све до криминалног понашање владе, овде се чини пригодним да елоборирамо на тему прикупљања података и самозаштите. Надамо се да ће оно што овде буде истакнуто бити од користи у нашим редовима.


Ми морамо препознати да »документи« и »докази« понекад не значе ништа у овом добу у којем ми сада живимо. Сви знамо како је прошао добро документовани видео који су федералци искористили да демонизују Дејвида Кореша у Вако-у. Кореш је био оптужен да је затруднео са женом старом 70 година, чиме се он онако саркастично и шалио: "Ако ја могу да оплодим жену стару 70 година, онда сам ја вероватно сам Бог." Међутим, медији су ово исекли и пренели само последњих пар речи: "...онда сам ја вероватно сам Бог." само да би га и даље демонизовали. Тада су такође искористили и њихову омиљену тактику медијских лажи оптуживши га да је полно општио са младим девојчицама. Наравно, и то се касније испоставило као лажна пропаганда. Није да ја сада нешто браним господина Кореша и његове религијске ставове, који су били мулти-расни и универзалистички, али чињенице су следеће: Прво, наш непријатељ је без части и без икаквих скрупула. Наши животи и наша слобода њима ништа не значе; Друго, они могу, и то чине, а то је да фабрикују доказе за своје медије и њихове судове (не)правде. Помоћу компјутера они могуданас да фалсификују читаве књиге у рукопису циљане особе. Такође помоћу њих они могу да манипулишу гласовима и рекомбинују редослед речи у реченици. Неки кажу да им је потребна само ваша фотографија, компјутери, ласери, холограми, како би направили читав филм са вама у главној улози неког чувара концентрационог логора, или вас као Цезара, који се игра са Клеопатром. Онда није ни чудо како могу да стварају историју у којој сте ви још само један обични бели криминалац, педофил, ционистички агент, издајник, криминалац од каријере, психотични убица, или било ко други. Битно је само да им то послужи сврси. У таквом стању ствари – ни оптужбе ни докази против вас не значе ништа. Такође припадници тајне полиције су веома вешти у ширењу трачева и дезинформација како би нас међусобно завадили, а и у томе да своје тајне агенте наметну нама као наше вође. Оно што је тужно у свему томе је да им ми то дозвољавамо. Као што стоји у »Револуцији Бројевима«, отпор на окупираној територији мора бити ригидно одвојен. Део организације који се бави пропагандом мора бити одвојен од оног дела који се бави непосредним акцијама. То мора бити зато што је део за пропаганду обично јаван и стога под директном присмотром тајних служби окупатора. Такође, битно је да и део који се бави спровођењем акција буде подељен на мање покретљивије ћелије које се међусобно не познају. Те ћелије морају функционисати аутономно или полуаутономно, тако да ако једна од њих буде проваљена остале остану сигурне. Улога дела за пропаганду мора да буде таква да шири вести и информације. Она ни у ком случају несме да напада било кога из наших редова, као ни да опањкава поједине вође да су сарадници ZOG-a, издајници,или томе слично. Све те шпекулације и рекла-казала су само контрапродуктивне и глупе.

A сада о »вођи«. Истина је да природни закони и принципи захтевају да постоји неки вођа. Несумњиво, једног дана ће се издићи један вођа свебелог света, који ће окупити под свој барјак све Аријевце. Оно што ми данас имамо, то је мали милион разних вођа који буквално не знају сами себе да одведу у купатило. Сви они имају велике амбиције, објаве по који памфлет или књигу, доделе себи неки титулу, и већ умисле да су нови Наполеон или Хитлер. Почесто они нападају и друге наше вође, који су квалитетнији од њих самих. Сећам се једног таквог егоманијака који просто није могао да прогута да му надређени буде неко кога он из личних разлога није подносио. То је просто одвратно, незрело и неозбиљно. Сви ми се морамо подредити једном истом циљу, а дисциплина је то што ће нас до тог циља довести – у супротном, од тог циља неће бити ништа. Вођа мора бити суђен по својим делима, личној жртви коју је поднео за циљ, својој одлучности, разборитости, мудрости, дуговечности... као и посвећености принципима нашег покрета. И што је најважније, по својој снази и енергији којом ће мотивисати друге да га следе и поштују. Он не сме бити суђен по томе шта ZOG медији о њему причају или пишу, као ни шта о њему говоре они који су у наше редове убачени (агенти и агенти провокатори). Такође при избору сарадника будите веома обазриви – не можете бирати некогa ко је неодлучан, коме недостаје самодисциплина. Такве треба избегавати. Будите сумњичави према свима онима које сте скоро упознали, а који вам предлажу неке нелегалне активности. Будите убеђени да ћете такве убрзо сретати на федералном суду како сведоче против вас. То вас може одвести само у затвор. Уколико се налазите у ресору, сектору који се бави пропагандом, немојте чувати ништа у вашем поседу што се може макар и исконструисати да је коришћено, или ће се тек користити у некој акцији. Упамтите, чак и обичан џак минералног ђубрива у вашем поседу ће се на федералном инквизиторском суду сматрати као смртоносна бомба. А сада упамтите још једну веома важну ствар – сви они који примају лепе паре од власти, живе лагодно, или на високој нози, они ће се опирати ономе што ви радите чак и када вас јавно подржавају, јер они знају да ће револуцијом изгубити свој привилеговани положај у друштву и овом систему.

Време је народе наш да почнете да учите праву историју... и коначно схватите да су мудри и лукави одувек владали храбрима, часнима и племенитима.Они одувек користе наш алтруизам противу нас самих. Не заборавите да су се у другом светском рату међусобно убијали храбри бели амерички аријевци и храбри бели немачки аријевци, и то између себе – док су јевреји из тога увек и само увек извлачили корист. Гледајте их где су данас – данас они владају светом! Ми смо били храбри (и мртви), а они лукави, превејани и прорачунати. Јевреји су својом лукавошћу покорили и освојили читав свет. А где смо ми ту сада, њихови робови? Они су се одувек борили лукавошћу и обманама. Фредрик Нортон је у својој књизи »Ротшилди« написао: "Мајер Амшел Ротшилд је подигао пет невероватних синова који су освојили свет, много темељније, много лукавије и много дуготрајније него сви Цезари и Хитлери пре њих!"Нека нас држи нада у нашим срцима да ћемо ми Аријевци једног дана ипак имати своју сопствену државу. Али када имате посла са терором и лукавошћу, једино како можете победити – то је са још већим терором и још већом лукавошћу! Једном је неко рекао: "Није важно победити, битно је учествовати."Уопште није тако браћо моја! Важно је победити, јер ово је битка на живот и смрт! Никаквих правила ту нема, све је дозвољено у борби за опстанак. И лукавство, и подмуклост, и обмане,... све... јер победник добија све, а губитник нестаје! Губитник нестаје и неће га више бити.

Коначно долазимо и до Ега. Сви га имамо. Као и сви други, и ја бих желео да имам такву моћ да исправим све неправде и спроведем тих 14 речи у дело... и да тада дођем као вођа свог народа. Још даље, само ја знам шта лежи у мом срцу, а то је љубав према свом народу, својој раси, а бес према онима који то уништавају. Чезнем за слободом свога народа, не знајући шта лежи у срцима других. Због тога и ја морам да следим природне законе и претендујем на место вође. Знам да постоје и други са истим циљевима и истим стремљењима, који такође надахњују и мотивишу друге, чија је жртва једнака мојој – и зато ипак ја никада нећу напасти оног другог све док се и он бори за тих 14 речи. Слажем се да је дискусија о религији, филозофским и политичким доктринама легитимна, али сматрам да се сви морамо уздржати од нападa једних на друге, све док посве не будемо сигурни да неко не чини добро, или да је издао циљеве за које се сви ми боримо. Што се мене тиче, мој вођа је тренутно сам бог природе, којег ми као вотанисти симболично доживљавамо као свеаријевског оца. Вотан је кроз своје природне законе одредио да је очување наше расе приоритет и највиши природни закон. Вотан заповеда тих 14 речи, и оне ће бити мој циљ докле год сам жив, докле год будем имао контролу над својим разумом – док победа коначно не буде наша!