14 Words Global Network

Трка до истребљења

Пре неких 15 или 20 година питао сам Роберта Мајлса о разним махинацијама и манипулацијама многих влада и религија у западном свету. Понекад оне имају контрадикторне циљеве, па ипак и оне које узимају у обзир опстанак наше расе, негирају потребу за расном екслузивношћу државне територије својих земаља, нарочито после 2. св. рата. Стотине хришћанских секти, разних синода, деноминација итд., се непрестано препиру око безначајних тумачења њихових светих књига и глупих догми, али интересантно је да се увек уједине против тога када се појави »питање расног ексклузивитета религије«. Тиме оне подржавају расно мешање, а самим тим и геноцид над белом расом, јер су бели гени рецесивни.Роберт Мајлс ми је одговорио да и ти лопови имају своје међусобне обрачуне око супремације и вођства у њиховим верским организацијама. Али када искрсне такво једно питање као што је »расни ексклузивитет« сви се они уједине и пређу преко својих неслагања само да би сачували своје позиције, свој утицај и материјално богатство (више оваца = више вуне). Пре него што је постао активиста за опстанак Беле расе, Мајлс је радио и за Британске и за Америчке обевештајне агенције. Он је био инсајдер и стога је имао приступ правим и валидним информацијама. Знао је шта говори. У том контексту тада је јасно зашто су интереси беле расе били напуштени.


Многи су приметили како је "чудно" да онај полтрон Клинтон има кабинет који је крцат јеврејима, али то ипак није чудно ако знамо да је наша влада заправо ционистичка влада. У његовом кабинету су "радили" следећи јевреји: Моника Левински (позната по клечању на коленима), Рут Бадер-Гинсберг, Џудит Голдберг, Вилијем Коен, Медлин Олбрајт, Џејмс Рубин, Бергер, Гринспен,... идр. сви редом прави јевреји. Да би то све ставили у праву перспективу и сагледали целокупну слику, потребно је да се осврнемо и на неке скорашње, али и на неке догађаје из историје. Пре 1970 година од сада, један Римски генерал је послат у Палестину да угуши побуну јевреја (тада су они живели углавном у Палестини). Он се веома чудио том револту и побуни јевреја, јер је знао да су они сами већ доносили своје законе. Римски закони су заправо били јеврејски закони. Разни саветници који су окруживали угледне римске грађане су били буквално окружени јеврејским писарима и историчарима. Тако су стварали прстен свог утицаја, а тај утицај је био већ толико велики и јак чим су они били у могућности да "гурају" своје законе у процедуру. Као што је грчки географ Страбон рекао, пре скоро 2.000 година од данас: "Јевреји контролишу све нације!" А то је било још пре 2.000 година. Шта онда очекивати од времена у којем ми сада живимо? За време првог светског рата, дакле када Адолф Хитлер још није био ни познат никоме, постоје евидентни подаци о следећем: "Број јевреја на обема зараћеним странама је био раван нули!" Али – интересантно је и то да је "број јевреја у руководећим структурама нове немачке државе (Вајмарска Република) након рата био скоро достигао 80%". Шта може онда нормалан човек да закључи на основу ових података? Дакле број јевреја који је ратовао на фронту је био раван нули, али је зато њихов број у администрацији био 4/5 ?! Је ли то била нова немачка влада или ционистичка влада? Ционистичка влада, да свакако, ...а ради још лакшег сагледавања ствари и следећи податак: "број јевреја у укупној популацији Немачке био је свега 1.5%".

Недавно је један јеврејин, Премијер Израела био убијен од стране другог јеврејина. Убица је био радикални следбеник јеврејске религије. Из овога можемо закључити да се и унутар јеврејске хијерархије власти и моћи дешавају сукоби око супремације и вођства. Такође можемо закључити да постоје и они задрти, ортодоксни јевреји, који своју религију схватају буквално. Они уопште не разумеју да је она креирана за неке више циљеве. Са друге стране имамо секуларне јевреје, оне који заиста владају, оне лукаве, оне који знају чему та религија служи и који је њен циљ. Дакле, они су ти који владају иза кулиса политичке позорнице и светске политичке сцене. Ти прагматични секуларни јевреји су одувек знали да ће им у једној религијској (јеврејској) држави као што Израел највећи проблем бити управо ти јевреји који Стари Завет и његове митолошке абсурдности схватају буквално. Дакле, исто као што ове религијске јеврејске масе не схватају праву позадину ствари и праве намере својих лидера, тако ни хришћанске религиозне масе не схватају праве намере и циљеве својих верских лидера и вођа. Чак и да је то другачије, ништа не мења чињеницу да свега неколицина мулти-билионера, који се само зову јевреји, контролишу сва дешавања у западном свету, као и то да су осудили нашу Аријевску белу расу на културно и физичко изумирање. Да бисмо им се у томе супротставили време је да се догме одбаце, а на сцену да ступе разум, логика и знање.

Прокламовани циљ циониста је био да се у неко погодно време направи јеврејска политичка држава у старој Палестини, међутим то није био њихов прави циљ. Он је само јавно подметнут масама – а оно за чим они стварно жуде то је светска власт, глобална доминација. Сада када јевреји имају своју државу, то је већ постало очигледно. Контрола над целим светом – то је њихов прави циљ.У остварењу тог свог циља они већ имају своје главне штабове у свим већим градовима света. Чак шта више, њихове војске универзалних, интернационалних хришћанских зелота као и јеврејских слугу масона су спремне да на сваки њихов миг учине оно што је потребно у остварењу тог плана. Они су ти које треба мрзети! Они су расни издајници! Да, ја кажем мржња, јер свака емоција имају и свој опозит. Не можете волети своју Расу, а да не мрзите оне који ту нашу расу константно и перманентно уништавају. Ти конвертити су права претња, јер се управо они налазе међу нама, а служе непријатељу. Највећа опасност увек прети од оних који су међу нашим редовима. Зато је традиционална казна, историјски гледано, за издају увек била смрт! Све слуге и пријатељи циониста су наши непријатељи без обзира којој раси они припадали. Зато ради исправнијег одређивања оних који су наши непријатељи ми и користимо термин »Ционистичка Окупациона Влада« (ZOG – Zionist Occupational Government)јер је он прецизнији од термина »Јеврејска Окупациона Влада« - зато што се међу њима не налазе само јевреји, већ и хришћани, атеисти, агностици... Јевреји имају религију која учи реалном животу и борби унутар те реалности на овој Земљи. Као резултат тога већина данашњих јевреја живи у луксузу, а њихове вође буквално контролишу (поседују) цео свет. Да они нису кренули са гурањем наше аријевске расе преко литице у понор нестанка можда бисмо им могли одати и почаст за такву истрајност и ингениозност. И као што у Старом Завету стоји: "Оне нације које вам не буду служили заслужују да нестану." Ово нису речи неког ко је говорио из неба већ самих јевреја који су пажљиво креирали своју религију и свој план за светску супремацију... и то по сваку цену. Тај план и његово испуњење је виртуелно гледано скоро већ и остварен.

Наравно да здрав разум налаже да религија која служи људима да покоре и овладају светом прокламује да су они »изабрани народ«. А сада погледајмо и кроз историју шта је то хришћанска доктрина донела нашем народу (our race is our nation – наша раса је наш народ). Као прво, путем огња, мача, убијања и мучења нама је овде у Европи наметнута једна страна религија увезена из јудеје – и то од истих оних који су себе прогласили од бога изабраним. Ви, ако сте хришћанин ово морате да признате... да су они од бога изабрани. Друго, хришћанским учењем они су вас инструирали (дресирали) да се одрекнете своје одбране од правих предатора (њих самих), а потом вам још и обећали да за сву неправду у вашем животу коју трпите – добијате награду у виду једне обичне бајковите приче о некаквом рају, или загробном животу. Небројено пута сам спомињао Хришћанима које познајем да се њихова раса, управо сада док овде причамо, темељно и перманентно уништава,... скоро увек добијао сам сличан одговор:"Нема везе, ионако ћемо после смрти бити сви заједно са Исусом." Највећа кривица за убијање наше беле Аријевске Расе пада на рамена тих превртљивих, лажљивих, себичних, грамзивих, издајничких свиња које зовемо Хришћанским поповима и свештеницима.Они су најгоре канцерозно ткиво Аријевске расе које треба под хитно одстранити, јер се они речима не могу ни описати. Скоро се у медијима појавила и хрпа разних података који наводно доказују како су европски јевреји били жртвовани намерно у 2. св. рату, јер су наводно NSDAP финансирали и неки Ционисти. Све то зарад остварења њиховог ционистичког плана о формирању државе Израел. Уколико је то чак и истина – то само доказује колико су они бестијални у свом науму да загосподаре светом, јер не поштују ни своје, а камоли оне које зову гентилима и гојима. Такође, врло је чудно што су Амерички и Руски ционисти ћутали док је Стаљин депортовао јевреје у гулаге Сибира. Како год било, ја сумњам да је њихов примарни циљ био нешто сасвим друго. Гледајући на резултате 2. св. рата, ми смо сведоци да је са лица ове Земље нестало 50 милиона међу најбољим Аријевцима! Да ли је то због тога да би се снага Ционистичког Новог Светког Поретка консолидовала и још више ојачала? Такође Холихокс (кованица две речи »Холокауст« и »Хоукс« што значи превара) је сада добар изговор за силне милијарде долара репарације жртвама тзв. геноцида, као и адут приде да се свима онима који своју Расу воле залепи етикета мрзитеља, а против њих поведе жестока пропаганда. Уколико макар постоји и најмања могућност да су неки од ционистa и финансирали Трећи Рајх, то је вероватно било само због тога што су Ционисти мислили да ће мала Немачка, која је надјачана у односу снага 140 према 1, врло брзо поклекнути. Такође Немачка је била надјачана и бројчано, економски, у рудама и осталим ресурсима,... па ипак она је пружила снажан и жесток отпор светком ционизму. Немачка је показала својим личним примером како се треба храбро супротставити том банкарско-гангстерском племену страних завојевача. Они су само били храбри бранитељи своје родне Европе и своје беле Расе. Не само да су били величанствени у тој борби, већ су сигурно добро и уплашили Ционистичке лидере, барем на годину или две дана. Неки кажу да је Хитлер направио глупост када је почео да се бори на два фронта,... али какву је другу могућност имао када је знао да је и са запада и са истока био окружен ционистичким бастионима. Покушао је прво са источним да купи време, али касније је ипак увидео да је брз превентивни удар једино решење. Бар је тако изгледало. Такође други кажу да би било боље да је Хитлер пригрлио пан-аријевски концепт уместо немачког национализма, али он је ипак био заробљеник свог географског простора и неправде која је Немачкој нанета Версајким мировним уговором. Све околне земље су тим споразумом из Версаја добиле (украле) по парче немачке територије, њене ресурсе и сировине, а затим и огромним новчаним репарацијама довеле немачки народ на ивицу умирања од глади. Тако је немачки национализам био логичан след догађаја у што хитнијем послу стварања феномена Уједињене Европе под национал-социјализмом.

Што се тиче оних који мисле да се Хитлер компромитовао са таквим отровом као што је (јудео) хришћанство, сваки човек који је имао аспирације ка освајању политичке моћи је ипак морао да положи своје усне на тај покров (овде се Дејвид Лејн послужио метафором, јер Хитлер не би могао да победи на изборима да је директно иступио против хришћанства, бирачи, који су већином хришћани сигурно тада не би гласали за њега, јер они воле да мисле да ће их после патње и мука у овом једном и једином животу сачекати тамо неки рај. То је нормалан страх од смрти који имају сви људи. Дакле, нико ко је довољно паметан несме да се директно конфронтира са бирачким телом, већ мора да му "љуби скуте". Ето сад сам се и ја послужио метафором, али таква је политика, једноставно ако мислите да победите на изборима морате кокетирати са бирачким телом, јер шира јавност, тј барем 99% хришћана није свесно да су програмирани робовским софтвером и држе га се као пијан плота. Само они који превазиђу то зло из јудеје – могу да потраже своју слободу и кроз борбу). Приватна коресподенција многих значајних американаца, оснивача САД, је такође показивала да су они презирали хришћанство, али су се у јавности ипак другачије приказивали због већинског хришћанског становништва. И Адолф Хитлер и сви оснивачи америке, прави амерички патриоти су приватно радије користили термине као што су: »Бог природе« или »Креатор« него што су користили неке хришћанске називе. Када говоримо о религији, овде је одмах јасно да се ту ради о сукобу два концепта: једно је разум, а друго је веровање. Разум је одувек био заштитник слободе, а веровање само оруђе, или средство за тиране. Тиранин је наравно Црква јер вас она облачи у лудачко одело скројено од догми. Догме су окови које служе једино да утамниче ваш разум, а самим тиме и вашу слободу. Ми други који следимо разум смо поклоници првог закона природе, а то је – очување своје сопствене врсте, дакле опстанак на првом месту. Империјалисти насупрот тога желе да вам наметну неко веровање које ће вам уништити и вашу културу и вашу расу. Свет је одувек био само пламен у којем су се расе наметале, односно бориле за свој животни простор. Разум следи само-очување као инстинкт. У последње време, након декада ових борби, гледајући како наша раса губи на светској историјској сцени, дошли смо до несумњивог закључка да институције које смо сматрали нашим – оне то нису. Нама истиче време. Пошто већина нас који смо расно свесни има чланове породица који су јудео хришћани, они се можда плаше да заговарају праву историју. Многи који имају за чланове породица и припаднике оружаних снага наше земље се такође боје да им причају истину. Али ми више немамо избора! Ционисти, благо речено, покривају широк спектар људи чинећи тако од њих наше непријатеље. Они желе да нас расно помешају, измешају, прегазе и на послетку да изврше екстерминацију онога што од наше расе преостане. Али и поред свега тога, морамо имати на уму да су и сви ционисти само смртни људи. Међутим, ко може победити непријатеља који се маскира у нашег пријатеља прихвативши њихову превару (јудео хришћанство). Ми морамо изабрати: или бескомпромисну тоталну и сурову истину, дисциплину и разум на једној страни, или на другој да прихватимо изумирање не одричући се наших веровања. Будућност наше деце зависи од наше храбрости и поштеног одговора. НАТО-ов јеврејски врховни командант, генерал Весли Кларк, у бити прави амерички империјалиста, је једном приликом, док су убијани бели Аријевци у Србији, изјавио: "Немојмо заборавити шта је овде суштина проблема. Не постоји место у модерној (ј)Европи који може бити етнички чиста држава. То је идеја из 19. века и ми овде покушавамо да извршимо транзицију у 21 век, и ми ћемо то урадити са мулти-етничким државама."