14 Words Global Network

Izgubljena samilost

Samilost je riječ ispunjena mnogim opasnostima kao i iracionalni koncepti "demokracije" i "jednakosti". Kad god govorimo o samilosti, automatski nam na pamet padaju srodni koncepti i emocije kao što su ljubav, tolerancija, opraštanje, viteštvo, poniznost i univerzalizam, isto kao i njihove suprotnosti kao što su mržnja, bijes, osveta, itd.
Ako naša rasa hoće preživjeti na planeti Zemlji, onda mora doći do kompletne fundamentalne promjene u našem pogledu na vanjski svijet. Mnogi vjekovi truljenja svijesti moraju biti okrutno pročišćeni iz kolektivne svijesti i psihe našeg naroda.


Jedan od razloga za beskrajne svađe i udaranja u leđa među raznim našim vođama i grupama, koji su bez sumnje odani opstanku naše vrste kao što se to zastupa u 14 WORDS, ili građenju racionalne, na prirodi zasnovanoj religiji, je jednostavno stvar strategije.

Toliko toga treba naučiti od revolucionara iz prošlosti. Pokret nikada ne čini kompromis sa svojim ultimativnim ciljem, pored toga što se, naravno, savezi i strategije mogu mijenjaju kao neophodna sredstva za postizanje tog cilja. U tom smislu mi smo POKRET, pošto mi nikada ne radimo kompromis sa tim samim ciljem rasnog opstanka. Političari, međutim, uvijek rade kompromise.

Mao Tse Tung je istakao, jednako točno, da se ni jedna revolucija ne događa prije svoga vremena. Mnogi faktori - ekonomski, kulturni, religiozni i drugi - moraju se susresti u točki i vremenu prije eksplozije koja se desi i krene sa njenim promjenama.

Mase su uvijek paralizirane nezainteresiranošću. One se opiru promjenama, osim ako to nije u malim dozama koje nasilno ne uznemiravaju njihove trenutne dogme i njihov nivo komfora. I ovo je razlog zbog kojeg mora biti mnogo razina otpora. Mase moraju prvo kušati mlijeko  prije nego što zagrizu meso, to jest brutalnu i neugodnu istinu.

Prepoznajući ovaj koncept, to je razlog zbog kojeg mi u 14 WORDS PRESS - WOTANS FOLK ne napadamo ostale vođe, osim ako su oni otvoreno i bez sumnje krivi za rasnu izdaju. Pokret ipak mora, ponavljam mora, imati zajedničku točku, kraj spektra, nekompromisni glas koji gura ka ultimativnom cilju. Ovo je funkcija 14 WORD PRESSA.
A sada se vratimo na glavnu temu ovog teksta, a to je "SAMILOST". Prije nego što razumijemo "SAMILOST" moramo razmotriti "ISTINU".

Pošto svaka religija i religijski vođa tvrdi da poznaje "ISTINU", i podržava svoje tvrdnje "uvjerenjem", "vjerom" i navodnim "svetim knjigama", što onda čini WOTANSVOLK drugačijim? Veoma jednostavno, WOTANSFOLK smatra da je Priroda i nepromjenjivi prirodni zakoni potpuno djelo, prema tome Prirodni zakoni su BOŽJI zakoni. Oni su "Biblija" koju je napisao Stvoritelj - a ne neki čovjek. Prirodni zakoni ne mogu biti pogrešno predstavljeni, izmišljeni, iskrivljeni ili promijenjeni. I svaka rasa ili vrsta koja želi preživjeti je podložna ovim zakonima prirode. Ovo je esencija i istina drevne Arijske religije i WOTANIZMA, i tada i sada.

Za one koji su novi u Wotanizmu biti će korisno istaknuti da je, dok je super-prirodna i nemoguća mitologija Arijskih religija imala višestruku i vrijednu svrhu, one nikada nisu bile shvaćene doslovno od zrelih osoba. Ako zastupnici ostalih bijelih, rasnih religija prepoznaju ovu činjenicu i ugrade je u svoja učenja, onda će imati većeg uspjeha u praktičnom novačenju i educiranju naroda za našu stvar. Arijska religija ne smije imati konflikt sa fizičkim zakonima univerzuma niti sa logikom, razlogom i zdravim razumom.

Kao što je već rečeno da slika vrijedi tisuću riječi, tako i Bog, Boginje ili religiozne mitologije stvaraju mentalne slike i efekte mnogo moćnije nego cijele biblioteke. Pitanje koje se mora postaviti je: da li religija uči kroz svoje riječi i simbolizam da su Prirodni zakoni okrutni, neoprostivi i neizbježni. Ili da religija propovijeda "samilost" koja ne postoji nigdje izvan nečije vlastite obitelji, plemena ili rase? Naš opstanak kao rase zavisi od istinskog odgovora i od razumne samilosti.

Čopor vukova je često koristan za dokazivanje prirodnog zakona, jer vukovi nisu samo sisavci kao i mi sami, već se oni i zajedno pripremaju za lov, opstanak i njihovo zajedničko dobro. Srećom po vukove, za razliku od nas, oni nemaju intelekt koji im omogućava da previde samo očaravajuće instinkte koje im je dala Priroda. U vučjem čoporu postoji alfa mužjak, vrhovni pas, vođa; on zadržava tu vodeću poziciju tako što se bori za nju sa svakim izazivačem. Ovdje treba istaknuti, ipak, da takav duel ne traje do smrti. Ako izazivač uvidi da ne može pobijediti, on onda savija svoja leđa i daje znakove kapitulacije i poniznosti. Pobjednik zatim prihvaća predaju i ne ubija gubitnika. Ovo vjerojatno možemo izjednačiti sa viteštvom među Arijcima. Ali ovdje se mi već odvajamo od prirodnog zakona. Mi imamo prošireno viteštvo, jedan oblik samilosti, izvan naše vlastite obitelji i rase. Vuk će ubiti ili otjerati sve takmace, uključujući i ostale pripadnike roda pasa, kao što su kojoti ili lisice, bez ikakve samilosti, milosrđa i sažaljenja. U natjecateljskom svijetu takva je Prirodna naredba. Na jednoj strani, tu je vaša vlastita obitelj i rasa; na drugoj strani su svi ostali. Ti ostali su ili takmaci ili plijen. Postoje tri korijena rase homo sapiensa na ovoj zemlji. I pored toga što je diskutabilno, uobičajeno prihvatljivi znanstveni termini su: KAVKAZOIDI (bijeli arijci), Negroidi (crnci), Mongoloidi (žuti ili crveni), i naravno gomila mješanaca. Negroidi, mongoloidi i mješanci se uopće ne brinu za dobrobiti ili nastavak postojanja kavkazoida i u skladu sa time sama priroda naređuje da se svatko brine sam za sebe. Ali pod utjecajem univerzalističke religije i imperijalističkog kapitalizma, mi bijeli arijci smo bili totalno indoktrinirani izgubljenom i pogrešno shvaćenom samilošću. Zato mi dajemo hranu, tehnologiju, medicinu, obrazovanje, teritorij pa čak i naše žene suparnicima koji traže naš nestanak. Ovo je apsolutno ludilo u očima Prirode i Prirodnog Boga.

Riječ "ljubav" je jedna od najviše pogrešno korištenih, iskorištenih i pogrešno shvaćenih riječi u svakom jeziku. Ljubav i samilost se često koriste zajedno. Kroz svijet sisavaca, od vukova do Arijaca, naj-istinskiji i naj-korišteniji izraz emocije koju možemo nazvati ljubav je onaj majke prema svome mladuncu. Kapacitet majke, i poglavito Arijske žene, za žrtvovanjem za njeno dijete je uobičajeno skoro bezgraničan. Tako, sasvim prirodno, ovo je nasljedna samilost u našoj ženi koju neprijatelj najviše eksploatira. Još od emancipacije žene u Americi od strane Ustavnog amandmana iz 1920. godine, naša rasa je krenula pravo preko ambisa ka svom nestanku.

Sve što trebate učiniti je da se na televiziji ili filmu prikaže neko izgladnjelo crnačko dijete iz Afrike s muhama koje mu šetaju po nosu, i naše žene odmah trče kako bi dale svoju, makar i posljednju, kunu nekom misionaru u Somaliji za pomoć Africi. Sljedeće misli im nikada ne padaju na pamet ..

Prvo, ovo je natjecateljski svijet. Svaka kuna donirana drugim rasama je izdaja. Njena ljubav treba biti usmjerena prema Arijskom djetetu - prvo za svoju vlastitu djecu, a onda za djecu njenog naroda. Drugo, kada kršimo zakone prirode, postoji cijena za bijedu koja se mora  platiti. Kada ih hranimo, oni se razmnožavaju i uskoro će ih biti deset puta više kako bi gladovali. Priroda balansira populaciju i svako umjetna potpora u hrani, tehnologiji ili medicini za one koji ne znaju ili ne mogu sami proizvoditi - vodi u veliku bijedu. Ovo je izgubljena samilost najgore moguće samoubilačke vrste.

Životna okolina je sve veća i veća briga današnjeg naroda i sa pravom je tako. Postoji ograničenje za populaciju koju država može izdržati radi životnog standarda kao do sada ili blizu tome čemu smo se navikli. Prema gruboj procjeni postoji oko pola milijarde bijelaca i pet i pol milijardi obojenih na planeti. Da li Zemlja može uzdržavati čak i samo bijelce bez daljnjeg upropaštavanja gornjeg sloja zemljišta, krčenja šuma, iscrpljivanja fosilnih goriva i pravljenja nuklearnih pustoši je pod velikim pitanjem. 50 do 100 milijuna Arijaca bi vjerojatno moglo imati Zemlju kao stalni raj, ali industrijalizacija Trećeg svijeta od strane kapitalista i njihovih religioznih kohorti brzo će uništiti cijeli planet. Da budem određeniji, to je ili mi ili oni; to je dobar život ili bijeda, a zatim nestanak. Sama priroda nema favorite i uvijek svatko onaj tko narušava njene okrutne zakone na kraju plaća veliku cijenu.

Cijela priroda objavljuje podršku, ljubav i samilost za jake, mudre i lijepe. Svaki seljak, poljoprivrednik i uzgajivač konja dobro zna da mora svoje krave i kobile pariti s dostupnim dobrim bikom ili ždrijepcem; inferiorni postaju šnicle i ljepilo. Sada rasa Galileo Galileja i Nikole Tesle mora odlučiti hoće li preživjeti ili će biti pregažena i izbrisana iz postojanja od strane rase koja nikada nije izmislila kotač ili pisani jezik. A tehnološka dostignuća i izume naše rase ne treba čak ni spominjati.

Postoje mnogi primjeri izgubljene samilosti koji pokazuju kako smo mi odvedeni na najnazadniju stazu. U svim dječjim bolnicama uvijek postoji čitav kat u kojima drže nakaze rođene bez trunke mozga ili dijelova tijela. Fundamentalisti stranih religija poriču pravo na abortus bijeloj ženi koju su silovali rasni stranci, a sve zbog izgubljene samilosti prema rasno miješanoj bebi. Koriste se nevjerojatne metode da bi se u životu održali čak i oni koji bi željeli umrijeti zbog prevelikog bola, zbog paralize, gubitka kontrole funkcija, itd.. Čuveni novinar H.L. Mencken jednom je izjavio: "Amerikanci su glupi. Možda, ali ja vjerujem da bi bilo mnogo prikladnije reći da je cijela Arijska rasa otjerana u ludilo. Dogma se superiorno uzdiže nad razlogom, zdravim razumom i prirodnim zakonom.

Promjena u našem cijelom pogledu na sveti život, u našoj najfundamentalnijojfilozofiji, mora biti kompletna, bez obzira koliko će biti traumatična. Postoji dobar primjer o tome kako je naša kompletna svijest bila programirana ka izgubljenoj samilosti. 1992. godine u Južnoj Karolini  banda od sedam crnčuga je otela mladu bijelu ženu Mellisu McLaughlin. Silovali su je i mučili nekoliko sati, zatim je živu oderali nagrizajućom kiselinom prije nego što su je konačno ubili. Da li su njeni roditelji - stegnuti i vezani Biblijskim remenom - uopće tražili pravdu? Teško! U pravoj kršćanskoj modi, duhu opraštanja, tolerancije, ljubavi i samilosti njihova glavna briga bila je za osjećaje i duše ubojica i njihovih obitelji.

Neka se shvati - zlo koje nije kažnjeno i osvećeno beskrajno će se nastaviti. Odložena pravda uopće nije nikakva pravda, i pravda koja se odlaže do nekog špekuliranog "života poslije" je oružje tirana. Teror se jedino može pobijediti većim terorom. Zar stvarno netko može pomisliti da bi se neki Viking od prije 1000 godina molio za ubojice svoje kćeri? Ili bi to uradio teutonski Wotanist od prije 1500 godina? Mi smo kastrirana, oslabljena, rasa muškaraca zagađenog mozga koji se ponašaju kao žene; i rasa žena koje bi htjele biti muškarci. Seks i rat, požuda i osveta, pobjeda ili smrt - to su naredbe Prirode. Uzvišeni zakon je  rat, sa životom za pobjednike i nestankom za gubitnike. UMJETNOST RATA koji je napisao orijentalac SUN TSU, opisuje Prirodu života i rata kao što to nije nitko učinio. Hrabrost bez mudrosti, lukavosti i bezobzirnosti je uzaludna. Jedino je POBJEDNIK u poziciji iskazati samilost, a on nije nikada pobjednik ako je njegova samilost pogrešno vođena.
Mi moramo imati integritet i hrabrost da odbacimo sve dogme, bez obzira, da li to podrazumijeva izgubljenu samilost, stranu religiju ili samoubilački politički sustav. Prirodni zakon govori sve!