14 Words Global Network

Låt oss vinner

Nyligen blev vi tillsända en kopia av en artikel från Idaho Falls morgontidning, ”exponering av ett hatbrott”. Det verkar som några anhängare till Fourteen Word Press distribuerat några flygblad med texten att vita människor skall säkra sin existens och ge sina barn en framtid. Artikeln citerade till och med de fjorton orden, ord för ord. Därigenom nådde vår sak tusentals människor genom den etablerade pressen. Det senaste året har de fjorton orden blivit citerade i amerikansk TV och i Washington Post, därutöver i merparten av de nationella publikationerna runt om i världen. Inget av detta skulle ha hänt om anhängarna till Fourteen Word Press hade nöjt sig med att predika till sin församling, likt de flesta av den så kallade rörelsen. Jag skulle vilja ta detta tillfälle i akt och gratulera och tacka var och en av dessa som hade visionen och motivationen att ta till positiva handlingar.

Vi måste minnas att vårt första jobb är att väcka tillräckligt många av vårt folk så att de inser den stundande utrotningen och vad denna innebär. De flesta av vårt folk tror fortfarande att vita är i majoritet, genom fiendemedias påståenden att de färgade, som är över nittio procent av världens befolkning, är ”minoriteter”. För att kunna penetrera medias mörkerridåer måste vi fokusera på en sak, de fjorton orden, och inte låta oss luras till att jaga efter småsaker. Självklart inser vi att det finns ett värde i att exponera överdrifterna angående den påstådda förintelsen, centralbankernas makt, som Federal Reserve, brott mot konstitutionen och andra saker som den så kallade högern tänker på. Men, jag bryr mig inte ett dugg om vilket valutasystem de färgade horderna kommer använda efter vår ras utrotning. Jag skiter fullständigt i om de kallar sig konservativa eller liberaler. Jag bryr mig inte ifall judarna övertygar de färgade horderna att sextio miljarder av ”de utvalda” dog i andra världskriget. Jag är totalt ignorant till om världen överhuvudtaget existerar om judarna lyckas utrota vår ras och därigenom ser till att den vita ariska kvinnans skönhet för evigt är utrotad. Det är dags att vinna eller spränga världen till atomer!

En annan anledning att oavbrutet använda de fjorton orden är att de är designade för att vara svåråtalade genom de allt mer förtryckande ”hatlagarna”. Kan du tänka dig en sionistisk åklagare säga till juryn att de måste döma en person, enbart för att han vill att hans barn ska ha en framtid?

Låt mig berätta en liten historia från mitt liv. För nästan två årtionden sedan, när jag upptäckte vad som höll på att ske, drog jag ut på en kampanj för att distribuera en halv miljon pamfletter som jag designat. Överskriften på dessa löd ”Den vita rasens död”. Genom detta drog jag på mig sionisternas odödliga hat. När judarna upptäckte vem som delade ut pamfletterna såg de till att min mäklarlicens blev indragen. Ekonomiska påtryckningar är deras första respons till motstånd. De använde sig av ursäkten att jag bröt mot lagen då jag inte sålde hus till färgade i vita bostadsområden, vilket förvisso var sant, något annat skulle ju ha varit rasförräderi. Men där det finns en vilja finns det också oftast en utväg. Jag använde min kunskap om fastigheter och tog jobb på ett mäklarföretag, där jag i hemlighet kunde sprida femhundra eller fler av ”Den vita rasens död” per dag. Jag tillbringade luncher och helger till att stoppa dem i varor i olika affärer. I bibliotek stoppade jag tusentals i böcker, detsamma gjorde jag i bokaffärer. Vindrutetorkarna på bilar vid shoppingcenter och telefonkiosker blev också täckta av dem. Möjligheterna är oräkneliga och de enda hinder som finns är tid, pengar och initiativ. Jag lät vänner stjäla hundratals av gratistidningarna från shoppingcenter. Sedan spenderade jag fredagskvällarna med att linda pamfletter runt dem och sätta gummiband runt dem. Sedan levererades tusentals av dem till folks gårdar och uppfarter, precis som söndagstidningarna blir. Om du har ett jobb som är värt att behålla och inte vill bli avslöjad så kan du utveckla din egen gerillataktik för att undvika att du blir identifierad av tankepolisen i detta så kallat fria landet.

Jag förväntar mig inte att varje läsare av Focus Fourteen har den tid och de resurser till distribution som jag en gång hade. Men, låt mig förtydliga; om enbart hundra av våra anhängare distribuerade endast fjorton var av ”VAD ÄR HAT?” eller andra pamfletter per dag så skulle det bli närmare 10 000 i veckan och över en halv miljon per år. Är det för mycket att begära i jakten på vår heliga sak? Fienden kan inte ta ett sådant tryck från de fjorton orden för evigt, eller ens över en längre period. Dessutom kan vi räkna med att fler och fler mycket motiverade rekryter hjälper till med insatsen, för om de fjorton orden visas alltmer och växer som vårt folks heliga krigsrop så skulle fienden bli skräckslagna. Låt folket gå med oss eller gå åt sidan, för vi är här för att vinna. Men, låt förlorarna, nej-sägarna, hobbyisterna och smitarna inse att på rättvisans dag kommer det visa sig att vi har ett mycket långt minne. De som inte slogs för sin plats i solen för de vita barnens skull kommer inte leva på den platsen efter ragnarök. Att låta dem leva bland oss vore att vanära minnet av Robert Mathews och alla de som offrat sina liv, sin frihet, sin tid eller sin rikedom för de fjorton orden.