14 Words Global Network

Meningsskiljaktigheter

Detta interna, som framstår som eviga käbblet inom leden av grupper och individer, som påstår sig bry sig om att stoppa folkmordet på vår ras som pågår i varje nation i västerlandet måste få ett slut. Det är kontraproduktivt och tjänar därigenom tyrannen. Låt oss gå igenom situationen logiskt och utan förutbestämda föreställningar. Först ska vi ärligt erkänna att, ja, det finns garanterat agentprovokatörer och folk som leder oss i fel riktning inom våra led. Det är en företeelse lika gammal som regeringar att infiltrera varje form av motstånd. Tyrannen skapar till och med påstådda motståndsgrupper för att kunna identifiera och krossa potentiell opposition eller leda den in på ickeproduktiva vägar. Och, självklart, så är tyrannens agenter de första som försöker skapa splittring genom att kasta betänkligheter angående andras förmågor, motiv, moral och handlingar.

Däri ligger moment 22. Hur vet vi om en ”ledare” arbetar för OSS eller DEM? Vi kan felaktigt fördöma en patriot, eller fortsätta följa en lurendrejare på grund av felplacerad lojalitet. Situationen är sammansatt av modern teknologi och vårt folks oförmåga att inse eller hantera tyrannens metoder. Regeringarna och de som styr regeringarna i de en gång vita länderna kan skapa vilka ”bevis” de vill för att förtala en patriot. Även i forna tider kunde de bokstavligen göra en Gud till en Djävul och få benämningen att fastna. Skåda namnet Oden, vilket var namnet européer dyrkade den kreativa kraften genom, under tusentals år. Judisk-kristna kallar än idag Odinister för ”Djävulsdyrkare”.

Med moderna tekniker för att fabricera bevis och tankekontroll är möjligheten att demonisera någon total. Jag kan lova att när man anser att jag är för populär eller effektiv i motståndet för att kunna ignoreras så kommer det framkomma absoluta ”bevis” på att jag är en hemlig sionist, att jag våldtar barn, att jag har samlat och luktat på småflickors cykelsäten, att jag är sonen till en kommendant i ett av nazisternas dödsläger och att min rasliga bakgrund är suspekt. Det kommer finnas böcker med ”min handskrift”, inspelningar med ”min röst” och ett oändligt antal vittnen. Sorgligt nog kommer inte enbart den stora massan tro på denna förgörelse av min karaktär, utan även en hel del som borde veta bättre. Med mer än 17 år i de värsta av tyrannens fängelser, ett straff på 190 år genom icke konstitutionella rättegångar, kommer mina ords sanningar inte betyda något, för tyrannen äger medierna och massorna är helt okapabla att tänka självständigt. Om de kan göra det med mig, med mina referenser, måste ni förstå hur enkelt de kan förinta andra. Men vi har inte råd att bara ge upp. Vi kan inte låta fienden vinna och förstöra vår existens för evigt enbart för att han har möjligheten att skapa splittring. Så, vilket är svaret? Hur ska vi enas för seger och sluta slänga skit på varandra?

Jag skulle vilja ge tre förslag. Först, fokusera på ämnet och inte personen. Detta är en av anledningarna till att jag skapade mottot ”de fjorton orden”. Fienden kan göra mig till djävulen inkarnerad, men de fjorton orden uttrycker en okränkbar förutsättning som står av sig självt. Även om tortyr eller droger skulle tvinga mig att ta tillbaka dessa så skulle de fjorton orden behålla sin giltighet. Till viss del kan du också bedöma vem du ska arbeta eller associera dig med genom deras åtagande till den fundamentala frågan. Det finns också viss sanning i konceptet att ”min fiendes fiende är min vän”, men tiden är kommen då vi inte får avledas från den unika frågan om vårt folks överlevnad.

För det andra, skydda dig själv om du tvivlar. Skydda dig själv om du inte tvivlar. Det finns ingen anledning för de lägre anhängarna av en motståndsrörelse att visa sin sanna identitet, vare sig för fiende eller för vän. Som Bob Miles påpekade när han skrev om den femte eran av det Osynliga Imperiet: ”Det finns ett behov för några få officiella talesmän. Resterande av det Osynliga Imperiet skall vara som en dimma”. I ett ockuperat land ritar inte den vise en måltavla på sitt bröst för att sedan säga till tyrannen, ”Här är jag”.

Vissa påstår att britterna förlorade revolutionskriget för att kolonisatörerna inte slogs ärligt. Britterna marscherade ut i raka led med trummor, horn och vackra röda rockar. Kolonisatörerna gömde sig bakom träd och plockade dem med vapen de använt för att jaga ekorrar. Konfederationen förlorade inbördeskriget genom att följa reglerna. Sedan vann de nästa krig genom ett osynligt imperium och terror i natten. Om du anser att en ledare eller grupp är involverade i ett konstruktivt projekt eller har värdefull litteratur som du kan använda för saken, så kan du skicka pengar anonymt eller under falskt namn. Är inte det ett bättre val än att smutskasta, när det, om man ska vara ärlig, inte finns något sätt att avgöra om det är sant? Om ledaren är en provokatör så har du nu använt den delen av hans spel som är oss till nytta. Om han är en av oss så har du gett honom och vår sak stöd och du har inte falskeligen smutskastat honom. Du har skyddat dig själv, inte enbart från möjligheten att han är en av fiendens agenter, men även från resultaten av att fienden fått tag på brev utan någons vetskap. Och slutligen har du inte spelat tyrannen i händerna genom att ge skenet av splittring bland motståndet.

För det tredje, för den femtioelfte gången, måste jag upprepa den absoluta nödvändigheten av att demonisera din fiende. Det är vad tyrannen gör mot oss och det är därför domstolar dömer oss, även om bevisen är uppenbart falska. Människor styrs av känslor och inte logik. Om du fortfarande dyrkar bödelns politiska och religiösa institutioner, såsom Amerika och jude-kristenheten, så kommer du också ha en tendens att tro på smutskastningen skapad av dessa systems agenter. Om en talesman för regeringen eller media lägger fram ”bevis” för att din ledare egentligen arbetar för dem så kommer du att ”tro”. Inte, det jag sa att vissa ledare kanske inte är agenter, du kommer däremot inte göra några rationella val om hur du ska hantera situationen innan du renar dig ifrån ALL TRO på ALLT som etablissemanget säger. Regeringarna och religionerna vi lever under ämnar att förstöra vår art. Du måste utveckla den rätta attityden angående sådana institutioner. Det ligger bortom rationalitet att fortsätta hedra flaggan och de politiska enheter som står för förgörelsen av vår ras. Vilken flagga hänger i de federala domares, som beordrar blandningen och utrotningen av vår ras, rättssalar? Vilken flagga använde unionen när de förstörde Sydstaterna”? Vilken flagga bar den 101:a flygburna bataljonen när de använde bajonetter för att integrera skolorna i Södern? Vilken flagga bar de som förstörde vårat uråldriga Europeiska hemland? Sanningen är att vi, som en enhet, är galna. Men det är inte ett permanent tillstånd om vi inte själva väljer att förneka verkligheten. För drygt trettio år sedan så var jag blint troende och en dyrkare av flaggan. Men när jag såg fakta så tog jag den till mig. Vi har en ledare i rörelsen idag, som för tjugo år sedan fördömde George Lincoln Rockwell och ansåg att han var en smutsig nazist. Nu så säljer han Rockwells böcker. Han har börjat lära ut verklighet, vilket han ska ha heder för.

Folk förändras och lär ibland. Detta skall man också ha i åtanke, även när man bedömer en potentiell ledare. Min personliga policy är att inte kritisera någon som förespråkar de fjorton orden, även om jag kan gå till attack mot deras religiösa eller politiska filosofier om jag anser att dessa är kontraproduktiva. Men jag kommer att attackera verklighetsförnekarna vid namn. Även de skulle jag dock förlåta och välkomna in i kampen om och när de blir ärliga. Ett exempel är Överste Bo Gritz. Han har skrivit upp sig själv som ledare för oliktänkande amerikaner. Men han fortsätter dyrka de amerikanska föreskrifterna som förstör vår sort. Jag har tidigare påpekat att pensionerade amerikanska militärer sällan, om någonsin, erkänner att Amerika är vår ras mördare och att det måste överges totalt, då de vinner rikedom, fördelar och falsk ära genom att hålla besten vid liv. Gritz erkänner att han har en orientalisk fru och rasblandade barn. Han skryter om sina aktiviteter som lönnmördare åt CIA. Han bar en dold mikrofon åt FBI när han ”förhandlade” med familjen Weaver. Han tillkännager att hans lojalitet först och främst ligger hos våra bödlars institutioner. Han har förolämpat ”rasister” och ”nazister”. Han har en negroid gudson. Han arbetar för att förstöra vår ras. Men, trots detta, om dagen kommer när han erkänner sitt tidigare rasförräderi och förbinder sig att ge sitt fortsatta liv till de fjorton orden ”Vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn”, då skulle jag välkomna honom till kampen. Vi måste inse att även så kallade ledare har blivit lurade. Jag misstänker att om jag hade blivit inkallad till ett av Amerikas eviga krig som tonåring eller innan jag insett historiska fakta, så hade jag varit en glödande mördare för den röd, blå och vita mördarmaskinen jag också. Enligt mitt synsätt så är de verkligt kriminella de som vet bättre men fortsätter begå landsförräderi.

Jag hoppas detta kommer att bidra till att avsluta den pågående splittringen.