14 Words Global Network

Milismän

Milismän, och andra som är mot den expanderande federala tyrannin, har känt sig frustrerade när de försök yttra sina åsikter i radions pratshower. Först har de känt sig bli hindrade av samtalskontrollanterna. När de kommer förbi censorerna så märker de att programledaren smidigt styr om diskussionen till att bli politiskt korrekt. Vi får diskutera hur man kan penetrera censuren och gör det mesta möjliga av dessa sällsynta tillfällen. Först måste vi erkänna att meningen med media, oavsett styrande system, är att vilseleda massorna och att tjäna härskarna. Om du tror att en Gill Gross, en Larry King eller en Rush Limbaugh skulle ha en pratshow, som syns i flera kanaler och når miljontals, utan att vara en del av systemet så saknar du förståelse om verkligheten bakom de gäng som kallas regeringar. Om en programledare tillåts på en, av regeringen licensierad, station, då är denne en välbetald och mycket kunnig soldat vad gäller muntlig krigsföring. De som opponerar sig mot tyranniet måste därför närma sig varje telefonsamtal med inställningen att det är en militär kampanj. Vi kallar det för gerillaradio.

Börja kampanjen genom att studera fiendens taktik. Du kommer snart att märka att den tid någon som ringer programmet får tala, under ett timlångt program, sällan är mer än två till tre minuter. I fallet med pratmakaren Limbaugh så är det troligen ännu mindre. Omkring en tredjedel av timmen går åt till reklam, musik, jinglar och systempropagandan man kallar nyheter. Ytterligare tio till femton minuter består av ”smekande”, då värden gör sig själv omtyckt av publiken och ökar sin trovärdighet. Detta görs genom personliga anekdoter och genom att attackera politiskt säkra måltavlor. För vi kan ju alla lita på en man som hatar pedofiler, eller hur? Efter att denna gemytliga stämning har skapats så kan värden lita på att varje röst av motstånd, som han gör mos av, inte kommer få några sympatier av åhörarna. Dessutom så kan han, som har kontrollen över av/på kontakten, koppla bort sanningens röst, antingen genom en lämplig ”olycka” eller spelad ilska. Det är kanske dags att påpeka att pratshowernas nytta för härskarna väger tyngre än de få sanningar de släpper igenom, annars skulle de inte existera. De tillåter härskarna att hålla reda på vredesyttringar, att styra om dessa till ickeproduktiva arenor och ibland identifiera oliktänkande. Med detta i åtanke så bör du tänka på om det är tillrådigt att ge samtalskontrollanterna ditt namn eller annat som kan identifiera dig. Med alla dessa hinder så måste patrioten noga planera sitt samtal, för att detta skall bli produktivt. Det första steget är att förbereda din presentation. Din motståndare är skicklig på muntlig krigsföring och kommer försöka få dig att framstå som dåraktig om du är politiskt inkorrekt. Framställ din idé genom några kortfattade men kraftfulla ord. Ett dussin idioter kommer redan ha frågat värden ”Hur mår du idag?” eller på annat sätt gett honom möjligheten att fylla sändningstiden med irrelevant smörja. Påvisa inget av det regressiva språkbruk som är så vanligt i dag, som, ”Eh, jo, du förstår, hmm, vad jag försöker säga är, hmm, du vet…”. Om du tar dig förbi samtalskontrollanterna, se till att ha ett intelligent uttalande redo att avfyras. Som i varje krig så vinns slagen genom förberedelse. Dina första ord skall sikta på att träffa ett mål. Slag vinns också genom att ta in utvilade trupper. Du bör ha i åtanke att ha några vänner förberedda eller i kö för att fortsätta dina idéer med nästa samtal.

Du måste först komma förbi samtalskontrollanten. Det kan gå att ljuga och säga att du tänker uttrycka en politiskt korrekt åsikt. Det är oftast bättre att använda tvetydigt bedrägeri. Till exempel, under mediakampanjen, för att demonisera ”Davidianerna” i Waco, så var det få som lyckades komma igenom filtren och påpeka vad det var som hände. Patrioter vet att maktens system först demoniserar sina offer innan de förgör dem, så att fårskocken kommer tillåta detta. En patriot som, vid detta tillfälle, talat med en samtalskontrollant skulle kunna ge en referens om ”Dårarna i Jim Jones’ kult” och därigenom ge intryck av att han tänkt klumpa ihop ”Davidianerna” med dryckesgruppen i Guyana. När denne sedan kom ut i sändning skulle han med några kärnfulla ord säga, ”Regeringar och media demoniserar alltid sina offer innan de förgör dem.” och sedan fortsätta med liknande relevanta observationer ända tills värden stängde av denne. Förhoppningsvis skulle dina vänner sedan, väl förberedda, kunna följa upp. I korthet, inse att regeringens godkända media enbart är en gren av deras armé. De som inte har makten bekämpar etablerade arméer genom gerillakrigföring. Planera dina uppringningar likt en militär kampanj. Penetrera försvaret, slå till snabbt och ha reserver förberedda. Muntlig krigföring, precis som alla andra sorter, ger inga vinster för den som är oförberedd.