14 Words Global Network

öppet brev till en död ras

Idag, under året 2005, är ungefär två procent av jordens befolkning vita kvinnor i fertil ålder eller yngre. Den vita rasen är död! Mördad av en koalition av sionister, kristna universalister, lättlurade, opportunistiska politiska horor, mediemoguler, överutbildade intellektuella, dogmatiska nationalister, feministiska dårar och fegisar.

De kvarvarande vita är hopplöst integrerade, terroriserade, hjärntvättade, rasblandade och håller på att bli överkörda av sex miljarder färgade. Som en livskraftig enhet med målet att överleva, är den vita rasen utdömd. De av oss som gjorde motstånd mot folkmordet är att jämföra med några få levande celler i en död kropp.

Utan att längre kunna bedra sina följeslagare om den enorma fara som hotar vår ras, har de flesta av de vita ”ledarna” börjat anamma en ny policy av reträtt och förlust. Deras råd är att bygga små vita samhällen på landsbygden, eller att enbart utbilda barnen rätt. De gör allt för att undvika den dödliga striden.

De är fullt medvetna om att vår ras inte kan överleva utan en egen nation. De vet att vi inte har ytterligare tio år att förhala. De vet att några få vita familjer inte gör någon skillnad bland sex billioner färgade. De vet att USA kommer att bomba sönder varje land som försöker att bibehålla sin vita ras. De vet att deras fega råd är inget annat än fortsatt reträtt till den avgrund där det inte finns någon återvändo. De vet att total revolution och anarki från likar som Bob Mathews och Tim McVeigh är den ända kvarvarande lösningen. Men de är antingen fegisar eller bedragande fiendeagenter.

De vet att revolutionen måste komma från vita män. Ändå försöker de tillfredställa kvinnan och deras dogmer om ”traditionell familj” och deras ”fredliga lösningar”, för att de är feministpryglade hundar.

Jag menar ingen respektlöshet mot våra få bra kvinnor. Den vita ariska kvinnans skönhet var anledningen till varför jag anslöt mig till denna kamp. Men som regel, sätter kvinnor individer och deras familjer före överlevnaden av hela rasen. En krigare, som riskerar sitt liv och frihet blir inte en bra försörjare i dessa dagar.

För att jag talar sanning, finns det inte en kvinna i denna värld som inte föraktar mig. Vi vill ha ”ansvarsfulla” män säger de. Men, vad är ”ansvarsfullt” i ett ockuperat land om inte förräderi och slaveri. Gå till era fabriker, lager, fält och låt ditt liv slavas bort. Sedan, betala hälften av dina inkomster i skatter som används för att finansiera mordet på din ras.

Efter jobbet, slappna av i dina kinesisktillverkade kläder, ät av dina koreanska rätter och se på din japanska TV, hur vita kvinnor hoppar omkring bland judar, negrer och mexikanare. Jag är kanske den bäst lämpade att berätta sanningen. Jag kan inte få in en kvinna i fängelset för att ge mig kärlek i alla fall. Så låt dem hata mig.

Vit man, du är en besegrad, en komisk slav, skrattad åt av hela världen och hånad eller utnyttjad av din egen kvinna. Betyder termen ”kvinnor och minoritet” något för dig? Alliansen är emot dig. Och du är den sanna minoriteten. Du har endast två val; acceptera dina kedjor, undergången av din ras och förlusten av din kvinna. Eller överväg att lyssna till Robert Jay Mathews, då han talar från sin grav:

”Ge din själ till dina gudar och ladda dina vapen, det är dags att ta ställning. Vi är de fördömdas legion, armén av de redan döda…”

Om vi inte har en armé av total barbarism, utan medlidande, medkänsla, skrupler, eller moralism, är vi dömda. Han som agerar likt en kavallerist, när fienden inte gör det, kämpar med bägge händer bakbundna.

Vår armé måste ha engagemang likvärdigt de palestinska självmordsbombarna som kämpar för att befria deras land. Hellre än dag som varg än tusen år som får. Var en Berserker tills den dag då du reser till Valhall.

Endast från revolution och anarki kan en ny vit nation uppstå. Och om vi inte lyckas, låt fienden tala i skräck i generationer om raseriet från de sista nordmännen.