14 Words Global Network

Som är vitt?

Dom av er som genom åren eller decennierna observerat eller deltagit i motståndet mot den Vita rasens död, vet att vissa provokatörer börjat ifrågasätta den rasliga renheten hos våra ledare för att ifrågasätta deras motiv. Enligt min mening så har detta varit en framgångsrik metod delvis på grund av att vår fiende härrör från en främmande religion. En grundläggande lära, och endel av dess budskap, hos Jude-kristendomen är att den tillåter underlägsna män att få överlägsen status utan någon ansträngning. En Jude-Kristen med en IQ på 90 som för en grå tillvaro kan låta döpa sig, repetera ett par rituella ord och innan man vet ordet av så har han blivit förvandlad till en gud för de människor som är hundra gånger smartare och starkare. "Blond och blåögd"-syndromet är typiskt för den mentaliteten. Jag säger endast detta som ett råd, då jag själv har Nordiska egenskaper, lång, slank, blåögd och blond. Trots det så kan jag endast gissa mina förfäders rasliga renhet. Min biologiska fader sålde min mor till sina kompisar och även till främlingar för spritpengar, så endast gudarna vet! Vad jag vet är följande. Jag ser vit ut. Jag kämpar för den vita saken. Jag värdesätter den vita rasens bedrifter. Jag vill bevara vår art. Jag är skräckslagen att den vita kvinnans skönhet snart kommer att försvinna från jordens yta för evigt. Jag lider med varje vitt barn som torteras i Amerikas multi-kulti mardröm. Jag ser skönhet i Keltiska prinsessor med brunt eller rött hår och gröna ögon. Jag ser skönhet i de fräkniga irländska jäntorna. Jag ser hjältemod i Robert Jay Mathews och Richard Scutari med deras mörka hår och gröna ögon och även i Frank DeSilvas bruna ögon. Deras egenskaper är mer ädla än 99 procent av de "Nordiska Idealen" kan jag tillägga.

Och till de som skryter om sin "renhet" kan jag säga, ni har två föräldrar, 4 mor- och farföräldrar, 8 gammelmödrar och fäder och så vidare. Gå tillbaka 500 år i tiden och inse att du har en miljon förfäder. Några generationer till så är varje man som någonsin beträtt Europas länder din förfader, inkluderat Hunner, Mongoler och Morer. Det finns inga 100 procent rena Arier och har inte gjort så på 10 000 år. Men vi finns fortfarande till som en tydligt märkbar och unik biologisk enhet. De kulturer och civilisationer vi har skapat går inte att jämföra med någon annans. Våra kvinnors skönhet, blondiner, brunetter, rödhåriga, grönögda, blåögda, brunögda, är alla våra mäns begär och våra kvinnors avund. Därför vill vi inte vara splittrade genom ryktesspridning eller spekulationer om vem som skulle kunna vara 1/16 dels Indian eller vem som kan ha lite italienskt, spanskt eller portugisiskt blod. Vi kommer inte ingå debatter om huruvida den återstående vita genpoolen är 95 procent eller 97 procent arisk.

Givetvis skulle det vara en tragedi om de olika delarna av vår ras förlorade sina särdrag och skönheter. Och efter vi har säkrat existensen för vårt folk och en framtid för SAMTLIGA av våra barn, så kan vi förhoppningsvis vidta åtgärder för att bibehålla dessa särdrag. Vi kommer arbeta tillsammans för en helig sak och vi kommer inte tolerera provokatörer, splittringar eller oenigheter. Om någon ser vit ut, om han agerar på ett vitt sätt, om han slåss för vita då är han av vårt folk, tills dess att hans handlingar visar annorlunda. Å andra sidan så är alla, oavsett raslig tillhörighet, som går emot oss, kritiserar oss, hindrar oss eller på andra sätt inte misslyckas i att bistå vår Sak, inte någon vän.